Video: AreoDreamOne – cel mai mare si mai scump dock pentru orice iDevice facut de Jean Michel Jarre

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eDMMztXfwPo[/youtube]

    Jean Michel Jarre, unul dintre pionierii muzicii electronice, a lansat la IFA Berlin 2011 cel mai mare dock din lume pentru iPod Touch-ul celor de la Apple. In imaginea de mai sus avem reprezentat noul dock care are 3.35 metri inaltime, jumatate de metru grosime, greutate de 396 kilograme si are o putere de 10.000 wati. Dock-ul vine echipat desigur cu boxele de 10.000 de wati insa si cu o scara care permite montarea dispozitivului nostru in dock, totul fiind facut din pura dorinta de a demonstra cate poti face cu ajutorul tehnologiei.

With the progress of technology, the conditions of recording music in the studio have advanced considerably, whereas the means of listening in general have not ceased to regress: the vinyl has been replaced by the CD, largely inferior in quality, which has now given way to even more low-grade MP3 files. We have progressively lost our emotional rapport with sound.

    “Dock-ul” este dotat cu 5 amplificatoare separate (un subwoofer, 2 mid range si 2 high range) si fiecare produs este construit dupa specificatiile clientului. Probabil va intrebati si cat costa un asemenea produs, ei bine pretul de vanzare este de 399.000€(aproximativ 566.000$) si o buna parte din el il constituie faptul ca este construit de Jean Michel Jarre. Pentru cei cu mai putini bani disponibili pentru asemenea excentricitati exista un AreoDreamOne Mini care costa doar 799€, are dimensiuni mai mici, putere mai mica insa este facut de acelasi Jean Michel Jarre.

6 COMENTARII