T-Mobile Germania deschide o sesiune de precomenzi pentru iPhone 5 – CONFIRMAT

     Desi oficial din partea celor de la Apple nu avem nici un fel de veste in legatura cu lansarea terminalului iPhone 5, aparent T-Mobile Germania a deschis o sesiune de precomenzi pentru lansarea noului dispozitiv. Informatia vine de la un site italian care sustine ca pe site-ul celor de la T-Mobile ar exista o sectiune in care clientii operatorului pot rezerva un terminal iPhone 5 pentru lansarea oficiala. Verificand site-ul operatorului nu am descoperit nici un fel de pagina de acest si nici un fel de material promotional pentru iPhone 5. Lipsa promovarii sta in faptul ca operatorul ar oferi posibilitatea de a face precomanda direct din conturile utilizatorilor si numai pentru anumiti abonati.

      Deocamdata nici un site din Germania nu a confirmat stirea asa ca nu pot sa va spun decat ca este un zvon in momentul de fata. Nu as putea crede ca un operator de telefonie mobila ar da startul unei sesiuni de precomenzi pentru iPhone 5 inainte ca Apple sa il anunte insa orice este posibil.

UPDATE: Un purtator de cuvant al T-Mobile a confirmat pentru publicatia Bloomberg ca operatorul de telefonie mobila va prelua precomenzi pentru iPhone 5 incepand de astazi! Avand in vedere actiunile celor de la T-Mobile, lansarea iPhone 5 ar putea avea loc in viitorul apropiat!

Deutsche Telekom AG (DTE) will allow customers to reserve the next generation of Apple Inc. (AAPL)’s iPhone as of today in anticipation of supply bottlenecks for the device, spokesman Alexander von Schmettow said by phone.

The operator will hand out coupons to people who expressly request the successor model to the iPhone 4, without providing the name or release details of the device, he said.

28 COMENTARII

  1. de ce sa nu faci precomanda? atata timp cat nu platesti nimic, poti sa renunti, plus ca ai oarecum “exclusivitate”, dupa lansare o sa fie inghesuiala mare pe comenzi si precomenzi, asa ca acum prinzi un loc la coada :))

  2. @GABI
    “sa faci o precomanda ptr un lucru despre care nu stii absolut nimic … trebuie sa fi un mare fan apple”
    romanii cum au facut precomanda la logan, cand nici nu stiau cum o sa arate, ce optionale vor fi disponibile, samd?
    La iPhone e mai simplu, nu poate decat sa fie mai bun decat cel mai bun telefon existent pe piata 🙂 Adica iPhone 4!
    Si spun asta datorita experientei acumulate pe iPhone, este cel mai practic, stabil, sigur, util telefon EVER!
    Folosesc multe aplicatii pentru retelistica si web related, nu (doar) ma joc (angry birds la greu) pe el, asa ca stiu ce spun.

  3. In Germania 2 din 3 telefoane vazute la diferiti indivizi pe strada sunt iphone 4. Asa ca strategia celor de la Telekom are sens. Banuiesc ca iphone 5 tot 650E va costa.

  4. parca toata lumea a luat o razna cu iphone 5, dupa ce va fi lansarea oficiala a iphone 5, vine ipad 3
    si o luam de la capat

  5. Nu cred ca ipad 3 va provoca aceeasi “nebunie” ca si iphone 5. Asta cred ca este cel mai mediatizat smartphone nelansat. Si inca nu a inceput. Oare ce va fi dupa lansare,critici, unboxing-uri cu miile, teste peste teste. Asa ca “distractia” abia incepe. Va fi ca la revelion pe idevice in ziua anuntului.

  6. @ kff. la luvru nu am ajuns sus in apple store,dar jos mi’am tinut mobilul la incarcat pentru vreo jumatate de ora,timp in care am probat pe un 4s siri’ul. 🙂