Apple ar putea anunta astazi data conferintei pentru prezentarea iOS 5 si iPhone 5

      Deutsche Telekom, operatorul care a dat deja startul rezervarilor pentru terminalul iPhone 5, ofera astazi informatii despre un posibil anunt al conferintei de presa pe care compania Apple ar trebui sa o tina luna aceasta. Surse din interiorul operatorului de telefonie mobila sugereaza ca astazi Apple va face un anunt important si totul poate fi “legat” de anuntarea datei la care vor fi prezentate iOS 5 si iPhone 5. Desigur ca informatiile sunt disponibile cu titlul de zvon si nu au fost confirmate de vreun oficial al companiei precum in cazul rezervarilor pentru iPhone 5 insa cei de la Deutsche Telekom par a sti cate ceva despre planurile Apple.

       Daca Apple va anunta astazi data conferintei pentru prezentarea iOS 5 si iPhone 5 atunci peste maxim 10 zile ar trebui sa il vede pe Steve Jobs urcand pe scena si prezentand noile produse. Anuntul ar trebui sa fie facut public in cursul acestei zile dupa ora 18:00 cand in Cupertino abia isi incep lucrul angajatii insarcinati cu trimiterea invitatiilor la eveniment catre jurnalisti. Anul trecut pe vremea aceasta stiam deja totul despre iPod Touch 4G si iOS 4.1 insa anul acesta trebuie sa asteptam mai mult pentru a vedea ce produse “revolutionare” a pregatit Apple pentru noi.

14 COMENTARII

  1. Zvonul vine de la un site german, care “cica” are informatia de la cineva din cadrul Deutsche Telekom, care are niste informatii ca Apple ar anuta astazi data conferintei.

    Totul pleaca de la un site chinez care a anuntat ca data conferintei va fi pe 7 septembrie. Cum nu are loc astazi, acum speculeaza ca defapt 7 sept este ziua cand Apple trimite invitatiile.