Apple ar putea dezvalui vanzarile inregistrate de iPad/iPad 2 in SUA si Marea Britanie

     In caz ca ati uitat, Apple are pe rolul unei instante din Australia un proces prin care cere interzicerea comercializarii tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1. Deocamdata compania nu a reusit sa obtina vreo decizie favorabila din partea instantei insa pentru a avea parte de o victorie, compania din Cupertino ar putea fi nevoita sa dezvaluie vanzarile inregistrate de iPad si iPad 2 in SUA si Marea Britanie. Masura nu a fost impusa(desi Samsung ceruse initial acest lucru) de un judecator australian care totusi doreste sa vada in ce masura va afecta vanzarile lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 in Australia, compania fiind nevoita sa dezvaluie pentru prima oara asemenea date.

Apple’s claim that the Samsung tablet’s release in Australia will hurt iPad sales may carry little weight if it doesn’t provide the numbers, Federal Court Justice Annabelle Bennett said in Sydney Federal Court today. “Unless Apple puts on evidence showing the impact in the U.S. or U.K., I can’t draw any positive assumptions,” Bennett said. Bennett said she would not force Apple to release the sales numbers and denied Samsung’s request for them.

     Apple a avut intotdeauna o politica destul de transparenta in ceea ce priveste vanzarile sale si probabil va prezenta in fata instantei din Australia cifrele inregistrate pana in prezent. Cred ca Apple este dispusa sa faca tot ce este necesar pentru a bloca lansarea pe piata a tabletei celor de la Samsung si cred ca este dispusa sa faca si mai multe sacrificii pentru a obtine acest lucru. Samsung nu a prezentat cifrele privind vanzarile Samsung Galaxy Tab 10.1 pana in prezent si probabil nici nu o va face din cauza popularitatii reduse a tabletei.