Video: MobiShield iti spune tot ce trebuie sa stii despre iDevice-ul tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HZKrPRqFW98[/youtube]

      MobiShield este o noua aplicatie lansata in Cydia(si App Store) de ceva vreme care ofera posesorilor de iDevice-uri informatii detaliate despre propriile terminale. Aplicatia este special conceputa pentru a afisa detalii despre starea bateriei, nivelul de ocupare al memoriei, procesele deschise, conexiunea Wi-Fi si detaliile de conectare plus informatii detaliate despre hardware-ul propriului dispozitiv. MobiShield are si o functie interesanta care scaneaza dispozitivul pentru a descoperi daca are sau nu vulnerabilitati de securitate insa presupun ca scanarea este mai mult formala si nu descopera vreodata ceva.

      MobiShield nu este prima aplicatie de acest gen din Cydia/App Store si cu siguranta nu va fi nici ultima insa cu ajutorul ei puteti afla informatii exacte despre iDevice-ul vostru. Mobishield este disponibila gratuit in Cydia in repo-ul ModMyi sau direct in App Store. Din pacate aplicatia nu este disponibila decat pentru iPhone/iPod Touch, nu si pentru tableta iPad.

Pretul initial:
Numele:
MobiShield

Gratuit

s





Developer: Trustmobi Softwar…
Categoria: Utilities


Descriere: MobiShield for iPhone. You can check your iPhone information such as IP address Ram status, Flash status, Battery status and etc…

Main Features:

* Security Scan
– Scan iPhone for security flaws;
– Fix …


Dimensiunea aplicatiei este: 5.4 Mb