BeautiFolders adauga teme pentru folderele din iOS

      BeautiFolders este un tweak pentru iDevice-uri lansat astazi in Cydia care ne da posibilitatea de a seta teme pentru folderele din Springboard-ul terminalelor noastre. Tweak-ul nu schimba in totalitate iconitele folderelor precum in cazul utilizarii FolderIcons ci in schimb modifica doar background-ul fiecarui folder in parte. Puteti observa si in screenshot-ul de mai sus ca toate iconitele aplicatiilor sunt in continuare afisate in Springboard pentru fiecare folder in parte insa background-ul este modificat.

      In meniul Settings din iOS putem alege ce tema sa setam pentru folderele din Springboard si tot acolo putem selecta ce tema sa fie setata pentru fiecare folder in parte. Spre deosebire de FolderIcons, BeautiFolders este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul ModMyi.

Articolul precedentZagg Sparq disponibil cu 40% reducere astazi!
Articolul următorWhatsAppMessenger 2.6.5 update disponibil in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.