Cele mai \”proaste\” iconite facute de catre Apple

     De-a lungul timpului Apple a lansat o groaza de aplicatii cu foarte multe iconite pentru ele insa nu toate au fost chiar atat de bine realizate. Cei de la macenstein prezinta cateva dintre iconitele care in opinia lor nu sunt demne de a fi prezente intr-un program facut de catre compania din Cupertino. Sincer sa fiu o buna aprte dintre iconite nu mi se pare a fi chiar atat de groaznice, insa unele dintre ele par a fi scoase dintr-un film al anilor ’80. Daca voi aveti alte exemple de iconite “proaste” facute de catre Apple va rog sa le prezentati intr-un comentariu.

7 COMENTARII

  1. Nu-s proaste în sensul că ar fi urâte, articolul citat doar consideră că nu sunt destul de reprezentative pentru funcțiile aplicațiilor lor, adică iTunes are o notă muzicală deși nu-i doar despre muzică, etc. Cam discutabilă opinia autorului … până la urmă sunt doar simboluri, nu descrieri exhaustive.

  2. KFF mai lasa-ne tata si pe noi sa respiram. Esti mult prea activ. Mai “dezaboneaza-te” putin si gaseste si tu ceva de facut.

  3. icon-ul este doar un simbol… fiecare iconita este gandita… (cine nu crede poate sa dea zoom pe ea si sa vada cat este de detaliata