iCloud Communications renunta la procesul impotriva companiei Apple, isi schimba numele

      O companie obscura cunoscuta sub numele de iCloud Communications a dat Apple in judecata bazandu-se pe faptul ca poate castiga o suma considerabila de bani de la compania din Cupertino care urmeaza sa lanseze serviciul iCloud in aceasta toamna. Avand in vedere ca denumirea companiei si cea a serviciului pregatit de Apple sunt identice, procesul a fost intentat, avocatii s-au intalnit in instanta insa recent iCloud Communications a decis ca este cazul sa renunte la tot si sa isi schimbe denumirea in Clear Digital Communications.

In another development, the company appears to have changed its name to Clear Digital Communications. A Facebook page for a company called Clear Digital Communications lists the same address and contact information as an iCloud Communications Facebook page, as well as a wall post from August 12 that says, „iCloud is now Clear Digital Communications.” The Clear Digital Communications page also includes a profile picture with the name iCloud Communications.

       Oficial nu se stie motivul pentru care compania a decis sa isi schimbe denumirea si sa renunte la proces insa presupun ca ori a fost fortata de Apple sa faca acest lucru ori a ajuns la o intelegere cu, compania din Cupertino. Indiferent care este motivul acestei schimbari, cert este ca Apple are un proces mai putin „pe cap” si isi poate vedea linistita de procesul de dezvoltare al serviciului iCloud ce urmeaza sa fie lansat in urmatoarele saptamani.

Articolul precedentCele mai \”proaste\” iconite facute de catre Apple
Articolul următorZagg Sparq disponibil cu 40% reducere astazi!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.