\”Butelca\” facuta in forma unui iPhone 4 disponibila pe internet

     Butelca este un recipient de dimensiuni mici in care oricine poate pastra diverse bauturi pe care le poate consuma atunci cand calatoreste. In general astfel de recipiente sunt utilizate pentru a stoca bauturi tari si sunt sigur ca ati vazut in destule filme americane actori care scoteau un recipient din metal din care luau cate o gura de whiskey, vin, etc. Ei bine, pentru posesorii unor astfel de recipiente existe acum o alternativa, unul facut sub forma unui terminal iPhone 4 in care puteti stoca orice fel de bautura va trece voua prin cap.

     Butonul sleep/lock este folosit pentru a acoperi gaura prin care lichidul poate fi turnat din recipient si intregul accesoriu arata foarte interesant. Din pacate nu am un pret pentru el insa presupun ca poate fi achizitionat pentru cativa zeci de dolari.

10 COMENTARII

  1. misto ideea. 🙂
    daca esti pe mareata national arena, si stai la tribuna I, ii iei pe aia de la ViP in cap, poate pe sandu 8->

  2. Poti pune si sare in ea , o folosesti dupa cum iti place . Sare , piper , etc . Hmmmmm

    Poate vor face si o chestie d-asta pentru zaharina , sa iasa cate un comprimat de zaharina la fiecare apasare pe un buton home sau sleep .

  3. Daca vreau sa arunc dupa cineva imi iau un antic Philips Fizz. E mai ieftin.
    Eu ma refeream ca e buna de luat ceva palinca sau alte alcooale pe stadion.

  4. daca tot aruncati de pe tribuna aruncati cu ceva gratuit: pietre, tzigle……… nu cu telefoane si alte chestii, in asa fel si eu as vrea sa fie arbitru daca ar arunca cu iphoneuri spre mine 🙂 ( cred ca astia nu isi cumpara brichete, ca au primit deja destul de multe:) ).