Google lanseaza prima aplicatie pentru platforma Blogger

      Acum cateva minute Google a anuntat oficial lansarea primei aplicatii dedicate platformei Blogger sau Blogspot.com. Celebra palatforma de bloggind detinuta de catre Google a intrat intr-un con de umbra in ultimul an, majoritaea bloggerilor preferand sa utilizeze platforma WordPress in principal multumita simplitatii si usurintei cu care pot fi scrise articolele. Noua aplicatie a celor de la Google ofera bloggerilor posibilitatea de a scrie/edita articole oriunde s-ar afla, de a le sincroniza cu serverele companiei si de a introduce continut multimedia la discretie.

       Iata cateva dintre principalele caracteristici ale aplicatiei :

  • Select account/blog if you have more than 1.
  • Include pictures from the gallery or by taking a picture directly from the app
  • Add labels
  • Add location information
  • Save as draft or immediately publish
  • View list of saved/published posts

      Din pacate aplicatia WordPress pentru iOS este, din punctul meu de vedere, o gluma proasta care ingreuneaza foarte mult munca de publicare a unui articol. Cred ca si aplicatia celor de la Google se afla intr-o situatie asemanatoare in momentul de fata insa Google are capacitatea de a imbunatati substantial noua creatie insa este nevoie de timp si de rabdare.

Pretul initial:
Numele:
Blogger

Gratuit

s





Developer: Google Mobile
Categoria: Social Networking


Descriere: Start blogging on the go with the official Blogger app!

With Blogger app for iPhone and iPod touch, you can easily publish posts with pictures, labels and location information. Also, you can view the list…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.2 Mb