Prima Pagina accesorii Noi carcase pentru iPhone 5 prezinta acelasi design curbat si buton Mute...

Noi carcase pentru iPhone 5 prezinta acelasi design curbat si buton Mute repozitionat

     Cei de la Appleinsider sustin ca in imaginea de mai sus avem reprezentata o carcasa pentru noul iPhone 5 care urmeaza sa fie lansat de catre Apple. Dispozitivul este prezentat ca fiind mai subtire decat iPhone 4, ca avand colturile rotunde precum la iPhone 3GS si ca avand butonul Mute repozitionat langa camera terminalului. Practic aceste carcase nu se deosebesc, cu nimic de cele prezentate pana acum de restul fabricantilor chinezi si da, ele vin de la un producator de accesorii care are sediul in Shenzen, locatia in care exista fabrici ale Foxconn care produc acum iPhone 5.

      Desigur ca si ecranul este prezentat ca fiind mai mare decat in cazul iPhone 4 insa aici este loc de discutii avand in vedere ca pana in prezent au fost vehiculate nenumarate zvonuri care prezentau iPhone 5 cu un ecran ce ar avea dimensiunea cuprinsa intre 3.5 si 4 inch. Faptul ca producatorii continua sa vanda astfel de carcase si chiar sa faca unele noi in timp ce Foxconn produce iPhone 5 ar putea da de inteles ca urmatorul terminal al companiei Apple ar putea avea un design identic, cu cel descris de aceste accesorii.

 • Sunny

  Carcasele aparute in ultima vreme,luna trecuta,indica 3,7 sau 4 inci? Parea ca ecranul este destul de mare,de 4″. Am putea trage o concluzie daca aceste carcase au acelasi tip de ecran. La cate articole am citit pe net nici nu mai stiu daca a fost masurat ecranul la aceste carcase.

 • OneCosmin

  Eu as prefera ca butonul mute sa ramana la locul lui, nu imi place sa il vad separat de butoanele de volum. Chiar sunt curios cand vor anunta conferinta, timpul trece si tot nimic…..

 • bedmadafaka

  Deja e boring si cu carcasele astea!Ba 3,7 ba 4 inchi!Ba cu buton in stanga,ba in dreapta!Nimeni nu realizeaza ca sunt carcase facute in China ,pentru iphone-uri 5 fake?!Ce e asa de greu de inteles?

 • Alex

  Telefonul din imaginile astea n-are camera frontala. Or fi ele facute pe calculator dar puteau macar sa copie fatza unui iphone4 ca sa puna lumea botul. Nu cred ca renunta apple la Face Time.
  Butonul de Mute e mai practic si pt constructor sa ramana langa butoanele de volum si in dreptul mufei audio. Ce rost ar avea sa traga un fir pana in partea cealalta, doar ca sa modifice un buton. Asta e doar campania de marketing in stil Apple, cu telefoane pierdute in baruri si carcase furate din fabrici. Iar bomba asta cu carcasele e chiar fîsîita rau. cati isi cumpara asa o urâtenie inainte sa-si ia telefonul.

 • marius

  Se pare ca cineva din China mi-a citit unul din comentarii… 😛

 • Wesmike

  Nici măcar cele trei imagini de la începutul acestei postari nu sunt identice. Dacă va uitati atent la butonul home la imaginea din stânga, parca musca din marginea de jos a telefonului. Nu are nici o logica si nici fizic nu ar fi posibil. Iar dacă chiar ar fi posibil, ar fi extrem de inestetic. Nu cred ca face Apple asemenea gafe. Mai degrabă cred ca gafa este făcută de un amator in Photoshop.

 • Calinc

  rabdare,rabdare..:)))…cea mai tare faza e cu cei care si-au cumparat carcase inainte de terminal….oh,Doamne..:)))

 • Paul Adrian

  Presupunem ca firma de carcase are pe cineva la fabrica apple unde se asambleaza noul iphone.daca au luat mulajul iphone chiar nu au reusit o poza?