Prima Pagina Apple iPhone-ul – ce mai bun smartphone pentru americani

iPhone-ul – ce mai bun smartphone pentru americani

     Astazi firma de analiza a pietei numita J.D. Power a publicat un studiu in care prezinta un top al celor mai bune smartphone-uri de pe piata la ora actuala. Studiu cuprinte rezultatul experientei americanilor cu smartphone-urile celor mai populare si puternice companii din lume. Studiul este compus din 5 categorii: satisfactia toala, performantele dispozitivului, usurinta cu care pot fi intreprinse actiuni, functiile smartphone-ului si design-ul dispozitivului. Fiecare producator putea aduna maxim 1000 de puncte insa Apple a fost compania care a iesit pe locul intai, iPhone-ul adunand nu mai putin de 838 de puncte.

     Pe locul 2 s-a clasat HTC cu 801 puncte si a fost singurul producator care a reusit sa treaca de pragul de 800 de puncte. Samsung s-a clasat pe locul 3 urmata de Motorola si RIM, semn ca producatorul coreean mai are putin de lucru la smartphone-urile sale pana va reusi sa ii depaseasca pe taiwanezii de la HTC. In majoritatea studiilor facute in SUA, iPhone-ul a iesit invigator, semn ca americanii apreciaza foarte mult smartphone-ul care a luat nastere chiar in tara lor. iPhone-ul a fost foarte bine cotat si in studiile privind suportul primit din partea companiei Apple deci per total vorbim despre o implicare activa in sustinerea dispozitivelor, implicare pe care producatorii de terminale Android uita sa o faca.

 • Mihai_rt

  Reflecta vanzarile apple

 • NU vreau sa fiu rau

  se știe că americanii nu sunt prea inteligenți … de ce ar conta opinia lor în privința smartphone-urilor ?

 • guest

  Cred ca mai repede reflecta cotele de piata in SUA.
  Sunt putini aceia care au o experienta completa cu mai mult de un tip de smartphone.
  Deci fiecare isi lauda telefonul personal.

 • Alex

  Pe buna dreptate ,apple e pe val ..

 • mihaifoto

  In Franta, Germania si Marea Britanie 80% aveau iPhone 3GS/4, inclusiv unii care maturau pe strada, restul aveau casti albe de la Apple, deci trag concluzie ca tot iPhone/iPod aveau in buzunar.
  Rar am vazut alt tip de telefon. Nu mi-a venit sa cred.

 • Luca

  @Nu vreau sa fiu rau@
  De ce crezi ca in america nu sunt oameni inteligenti:
  Holywood se gaseste cumva in Romania?
  Avem cumva zgarie nori ca ai lor si eu nu stiu ?
  Avem autostrazi cu 5-6-7-8-etc benzi de circulatie si eu nu stiu?
  Aaaaaaaaaa am uitat ca noi romani suntem o rasa superioara si daca ar fi dupa noi am fi ajuns foarte departe la cat de destepti suntem.
  Steve Jobs e Roman sau American?

 • guest

  @ Luca – dacai fi trait in SUA cel putin o scurta perioada, ai fi inteles. Omul nu a comparat americanii cu romanii.

  @ mihaifoto – probabil doar cei cu iPhone tineau sa arate ce telefon au, sau poate nu ai avut tu ochi sa vezi decat iPhone.
  In toate tarile enumerate de tine Android e cel putin la 150% din cota de piata a iOS, iar ultimul e in descrestere vertiginoasa peste tot.

  http://www.onlinemarketing-trends.com/2011/04/smartphone-marketshare-2011-italyus-aus.html

 • Mihai

  Eu am spus ce am vazut pe strazi, metrou etc si nu pareau “cocalari” sa-si dea fite cu ele.

 • Cristi

  Am o incredere oarba in JD Power. Dupa ei Hyundai e unul dintre cei mai buni producatori de autoturisme. Bate de departe Audi, BMW, Volvo, VW si inca multe altele. Nu m-am uitat de curand insa parca si Honda e mult sub Hyundai.
  Asa ca nu ma mira.
  Am iPhone, n-am avut in viata mea Android deci nu stiu ce probleme are si tot nu sunt multumit de iOS si iPhone. L-am primit cadou, ca nu dadeam atatia bani pe el, nu il pot vinde tot din aceasta cauza pentru ca as scapa cu nespusa placere de el. Zi de zi folosesc un Nokia.