Prima Pagina Apple Primul screenshot al meniului About al unui iPhone 5 de 64 GB...

Primul screenshot al meniului About al unui iPhone 5 de 64 GB cu buton virtual?

     Ieri cei de la pocketnow ne aratau o imagine care se presupune ca ar fi fost inregistrata folosind camera de 8 megapixeli a terminalului iPhone 5. Datele EXIF ale imaginii indicau faptul ca ea a fost facuta in campusul Apple din Cupertino si ar fi fost incarcata pe contul Flickr al unui inginer al companiei. Astazi pocketnow ne prezinta ceea ce pare a fi ecranul About al unui iPhone 5 care are o capacitate de stocare de 64 GB si ruleaza iOS 5. Persoana care le-a oferit screenshot-ul sustine ca dispozitivul ar avea un ecran mai mare si ar avea un buton Home virtual, capacitiv, care apare pe ecran cand apasam in partea de jos a dispozitivului. Implementarea unui buton capacitiv ar reprezenta un element de noutate pentru Apple insa eu unul cred ca asa ceva nu se va intampla prea curand.

     Din pacate nu se ofera informatii in legatura cu posibila dimensiune a ecranului insa se presupune ca ar fi vorba despre 4 inch. Desigur ca informatiile oferite ar putea fi false si imaginea de mai sus ar putea fi pur si simplu modificata, lucru care poate fi facut extrem de usor. Deocamdata nici o poza a posibilului nou terminal nu a fost publicata pe internet deci nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce va prezenta Apple in cadrul conferintei pe care urmeaza sa o tina in cursul acestei luni.

UPDATE: Cei de la pocketnow sustin ca imaginea este falsa.

 • Blitzkrieg

  Photoshop foarte misto.

 • Porky

  Sunt satul de atatea presupuneri si atatea tentative false din partea unor persoane dornice sa ce? Cand o sa fie lansat o sa il vedem ai noi si gata. Zaone toata stima pentru munca care o faci, dar sa fim seriosi , publici atatea articole despre presupuneri si falsuri de ne-am saturat.

 • Sunny

  Ar trebui 64 GB pt full HD 1080p + ca aplicatiile ocupa din ce in ce mai mult.

 • Soulyd

  da, 64Gb ar fi fain, eu mi-am cumparat iPhone 4 de 16gb ca am crezut ca o sa imi fie de ajuns 16gb, dar nu imi ajunge, daca nu va fi la pret prea mult peste cel cu 32Gb atunci sigur voi achizitiona una de 64gb ( despre poza: sunt sigur ca este fals ). @Porky vorbeste numai in locul tau, eu nu m-am saturat, dar este adverat ca ar fi binevenit si niste informatii oficiale…

 • Sir Vladio

  nici macar photoshop!
  iFile direct…

 • alex
 • Abia acum aud de site-ul ala, de unde a iesit ?:))

 • Robert

  Update: Apparently this is a semi-elaborate hoax being perpetrated by a gentleman named Richard Windmann of Fort Worth, Texas. He’s reportedly been attempting to trick numerous publications with this false story and image