Apple pregateste 20 de milioane de tablete iPad 2 pentru sarbatorile de iarna

     Anul trecut Apple a inregistrat vanzari record in perioada sarbatorilor de iarna insa nu a avut indeajuns de multe produse pe stoc pentru a suplini cererea de pe piata. Anul acesta compania din Cupertino nu doreste sa fie prinsa nepregatita asa ca a comandat deja 20 de milioane de tablete iPad 2 pentru lunile octombrie – ianuarie anticipand o crestere substantiala a cererii de pe piata. In O2 2011 Apple a vandut nu mai putin de 9.25 milioane de tablete iPad 2 iar pentru sarbatorile de iarna vorbim practic despre o dublare a numarului de tablete vandute.

Taipei, Sept. 9, 2011 (CENS)–Driven by strong market demand, Hon Hai Precision Industry Co., Ltd., Apple Inc.’s contract assembler of iPad 2, has reportedly adjusted its shipment projection for the product upward to 20 million units for the third quarter of this year, representing a 42.8% increase from its original projection of 14 million units set in early July.  Although declining to comment on the report, Hon Hai stressed that it is normal to forecast a shipment surge in the third quarter, a booming season for the electronic industry.

     In conferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q3 2011, Tim Cook(CEO al Apple) a anuntat ca din pacate compania nu a putut livra indeajuns de multe tablete pentru a suplini cererea existenta pe piata deci pentru perioada sarbatorilor compania planuieste sa se asigure ca nu va avea rafturi goale in magazine. Pe langa iPad 2, Apple pregateste in jur de 30 de milioane de terminale iPhone pentru aceeasi perioada a anului deci vom vorbi practic despre un nou record in materie de vanzari pentru compania din Cupertino.