Apple scoate timpii de livrare din App Store, introduce un nou mod de a comanda tableta iPad

      In cursul acestei dimineti magazinul online al companiei Apple a fost inchis, compania din Cupertino facand cateva modificari mici dar importante la sistemul de cumparare. Ieri va spuneam ca timpii de livrare pentru produsele Apple au crescut de la 24 de ore la 1 – 3 zile insa la doar cateva ore au revenit la valoarea initiala dar astazi Apple i-a scos de tot din magazinul sau. Acum in locul timpilor de livrare vom vedea doar mesajul “in stock” fara a ni se estima perioada in care produsul comandat de catre noi va fi livrat. Eu unul cred ca schimbarea are legatura cu presupunerile facute ieri de toata lumea si probabil Apple nu va mai afisa prea curand timpi de livrare pentru produsele sale.

      A doua modificare sesizata de mine are legatura cu sistemul de achizitie al tabletelor iPad, desi nu sunt 100% sigur ca schimbarea a survenit acum. Practic Apple a schimbat sistemul de alegere al tabletelor, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege intai culoarea tabletei si abia apoi modelul de tableta pe care doresc sa o primeasca de la compania din Cupertino. Noul sistem este la fel de simplu de utilizat precum cel vechi si schimbarea are doar un rol estetic.

      Cam atat am sesizat eu in legatura cu schimbarile din Apple Store, daca ati observat si altele va rog sa le mentionati intr-un comentariu.