Video: MadPad Remix transforma sunetele obisnuite in muzica, este aplicatia saptamanii aleasa de Apple

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LADgRaq3g8I[/youtube]

   MadPad Remix este o aplicatie lansata acum 2 zile in App Store care redefineste ideea de “creatie” pentru muzicieni. MadPad Remix este o aplicatie care ne permite sa inregistram si sa transformam sunetele din viata reala intr-o adevarata opera de arta folosind o simpla tableta iPad. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca orice sunet obisnuit poate fi inregistrat pe tableta iar printr-o dispunere ingenioasa a fiecarui sunet putem transforma inregistrarile intr-o melodie prin simple tap-uri pe ecran. Clipul video de mai sus explica, cat se poate de bine intregul concept din spatele aplicatiei si va recomand sa il urmariti pentru a va face o idee cat se poate de clara despre tot ce ofera MadPad Remix.

    MadPad Remix este disponibila in 2 versiuni: una pentru iPhone/iPod Touch care costa 0.79€ si alta pentru iPad care costa 2.39€.

Pretul initial:
Nume:
MadPad – Remix Your Life

0.79

s





Developer: Smule, Inc.
Categoria: Music


Descriere: Remix your life with MadPad, Apple’s official iPhone and iPad App of the Week. Turn everyday sights and sounds like your car, an empty soda can, or your friends into the ultimate percussive instrument. Who would have thought everyday life could be so mus…


Dimensiunea aplicatiei este: 18.9 Mb


1 COMENTARIU