Prima Pagina accesorii Video: Manusile Burton Mix Master iti permit sa controlezi un iPhone fara...

Video: Manusile Burton Mix Master iti permit sa controlezi un iPhone fara sa il atingi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MxRV7WrzIic[/youtube]

    Burton Mix Master este un nou set de manusi special confectionate pentru a functiona cu iPhone/iPod Touch-urile celor de la Apple. Manusile sunt echipate cu o serie de butoane dar si cu 2 mici accesorii: unul legat de manusi si unul care se conecteaza la terminalul nostru, ele fiind modalitatea prin care manusile comunica, cu iDevice-urile. Cei de la Burton sustin ca in manusi au utilizat o tehnologie numita Fibertronic,ea fiind cea care permite utilizatorilor sa controleze aplicatia iPod din iOS. Practic folosind butoanele montate in manusi putem modifica nivelul volumului dispozitivelor noastre, totul foarte simplu si usor precum in clipul video de mai sus.

With a waterproof DRYRIDE Insane Membrane™, Gnar Guard genuine leather exterior, and quick-drying microfiber lining, The Burton Mix Master Glove looks and functions like a normal glove. What makes this one a rock star is a removable, wireless iPod®/iPhone® remote. Throw your iPod® or iPhone® in your jacket or pack pocket, then control it from anywhere within a 100-foot radius by simply tapping on the glove. Remove the remote and use it in your car, at home, wherever.

     Daca manusile celor de la Burton vi se par interesante atunci va anunt ca pentru a le cumpara trebuie sa scoateti din buzunare in jur de 160€ si sa aveti o ruda intr-o tara din UE deoarece livrari in Romania nu se fac.

LIKE
Articolul anteriorSteve Jobs TRAIESTE!
Urmatorul articolAdobe aduce flash-ul pe iOS? Nu inca.
 • Soulyd

  mie nu mi se pare foarte util………. avem volume control pe casti, avem play/pause/forward/backward/voice control/accept/end call functie cu butonul din mijloc intre volume up/down, deci aceasta este fabricata doar pentru snobi ( parerea mea ).

 • dragos1

  eu nu as da 160E pentru asemenea lucru….e inutil…. mai bine mai pun 100 si imi iau elicopterul acela… distractie maxima….160E? astia sunt dementi? cred ca o sa ramana cu ele pe stoc…

 • Soulyd

  @dragos1 poate nu o sa ramana, astia din “afara” au bani de aruncat pe chestii din astea pentru “fitza”! Nu fac livrari in Romania ( nici nu este nevoie ca nu prea are rost, de la noi cei care dau 160E ( repet, doar fitzosii ) pe o “jucarie” din acela isi rezolva ei… ), nu vad nimic in acesti manusi, aceste lucruri face si remote controllerul de pe castii apple.

 • dragos1

  @Soulyd si eu sunt unul din ” astia din afara “….si castig destul de bine….dar tot nu vad utilitatea acestui gadget….in fine…eu unu nu mi-as lua asa ceva, nici daca costa 10 E…Pace

 • Soulyd

  @dragos1 ( eu m-am referit la astia fitzosi ), un om normal nu isi cumpara un asemenea jucarie inutila… peace!