Video: Manusile Burton Mix Master iti permit sa controlezi un iPhone fara sa il atingi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MxRV7WrzIic[/youtube]

    Burton Mix Master este un nou set de manusi special confectionate pentru a functiona cu iPhone/iPod Touch-urile celor de la Apple. Manusile sunt echipate cu o serie de butoane dar si cu 2 mici accesorii: unul legat de manusi si unul care se conecteaza la terminalul nostru, ele fiind modalitatea prin care manusile comunica, cu iDevice-urile. Cei de la Burton sustin ca in manusi au utilizat o tehnologie numita Fibertronic,ea fiind cea care permite utilizatorilor sa controleze aplicatia iPod din iOS. Practic folosind butoanele montate in manusi putem modifica nivelul volumului dispozitivelor noastre, totul foarte simplu si usor precum in clipul video de mai sus.

With a waterproof DRYRIDE Insane Membrane™, Gnar Guard genuine leather exterior, and quick-drying microfiber lining, The Burton Mix Master Glove looks and functions like a normal glove. What makes this one a rock star is a removable, wireless iPod®/iPhone® remote. Throw your iPod® or iPhone® in your jacket or pack pocket, then control it from anywhere within a 100-foot radius by simply tapping on the glove. Remove the remote and use it in your car, at home, wherever.

     Daca manusile celor de la Burton vi se par interesante atunci va anunt ca pentru a le cumpara trebuie sa scoateti din buzunare in jur de 160€ si sa aveti o ruda intr-o tara din UE deoarece livrari in Romania nu se fac.