Prima Pagina Apple Steve Jobs TRAIESTE!

Steve Jobs TRAIESTE!

      Aseara “maretul” trust american CBS a anuntat ca Steve Jobs ar fi murit fara sa confirme stirea cu vreun apropiat al sefului consiliului de administratie al companiei Apple. Informatia a venit prin intermediul sectiunii What’s Trending a CBS si a facut inconjurul lumii in doar cateva minute insa la fel de rapid a fost negata tot de catre aceeasi jurnalisti de la CBS care si-au recunoscut greseala. Desigur ca departamentul de PR al companiei Apple nu a comentat pe marginea subiectului si probabil nici nu o va face deoarece nu este prima oara cand in SUA este anuntata moartea lui Steve Jobs.

      Din pacate acest gen de “stiri” vor fi publicate din ce in ce mai des avand in vedere starea de sanatate a fostului CEO al companiei Apple. Important este ca toate informatiile de acest gen sa fie luate cu o doza de neincaredere pana cand Apple sau un membru al familiei Jobs le confirma.

 • Bogdan

  Ce cretini tampiti fara subiecte de stiri! Parca zici ca sunt nebuni. Fomicaaa… :))

 • “steve Job’s” ce retarzi 🙂

  fac si ei ce pot ca sa ii bage lumea in seama

 • bbb

  De fapt nu e scrisa bine…:) e steve jobs’

 • Claudiu daniel

  Astia il vor si mort deja nu numai cat mai departe de realizarile lui! Oricum are un nume parca “predeterminat”.Excesul in munca, stresul si poate o neglijare personala a facut sa fie atat de slabit si bolnavior! Speram sa l vedem la prezentarea Iphonului 5! Si 6 si 7 si cate or mai fii!!

 • KFF

  Bine ca nu a fost zi de sedinta bursiera , ca altfel faceau ziaristii lui pește o boacăna costisitoare dupa care cred ca CBS era data in judecata sa recupereze cateva miliarde …. Atunci sa vezi fericire pe CBS ….

 • Steve Jobs

  parca ar fi de la realitatea

 • Daca se intampla a facut ceva bun in tehnologie si a inventat estetica gadget-urilor.Produse de calitate si incredere nu precum concurenta niste plasticuri copiate.Numele lui va ramane in istoria omenirii.

 • jimmy_chu

  doamne nu am mai ras de mult,auzi la claudiu,excesul de munca l-au slabit de este atat de ”bolnavior”:))bolnavior….