Cracked iti pacaleste prietenii ca ti-ai stricat ecranul iPhone-ului

    cRacked este un nou tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa isi pacaleasca prietenii spunandu-le ca si-au crapat ecranul terminalului iPhone. Tweak-ul afiseaza pe ecran o imagine care “simuleaza” un avertisment ce este prezent pe ecranele crapate ale terminalelor insa respectiva imagine poate fi inlocuita cu o alta introdusa de voi. Pentru a activa tweak-ul trebuie doar sa efectuati cateva shake-uri sau sa miscati dispozitivul dintr-o parte in alta si veti vedea cum pe ecran tweak-ul incepe sa isi faca treaba.

Want a way to easily fool someone into thinking you cracked your iPhone or iPod touch? This app simulates damage to your LCD, and even allows you to set your own image for the background when you “break” your screen! Simply shake or move your device around to simulate the cracks in your LCD! Perfect for fooling your friends or family.

     cRacked a fost facut doar in scopul de a va pacali prietenii spunandu-le ca v-ati stricat iPhone-ul. Tweak-ul este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss.