Facebook 3.5 si iOS 5 si cateva probleme de functionalitate

    Saptamana aceasta Facebook si-a actualizat aplicatia din App Store lansand versiunea 3.5 care aduce o serie intreaga de noutati dar ne lasa fara versiunea pentru iPad disponibila inca de acum cateva saptamani. Am instalat noua versiune a aplicatiei chiar in ziua lansarii update-ului si din pacate am constatat ca pe iOS 5 beta 7 exista probleme destul de serioase in ceea ce priveste functionalitatea sa. La mine problema se manifesta cam asa: deschideam aplicatia, imi era afisata pagina cu cele mai recente noutati, se bloca aplicatia si de aici indiferent ce faceam nu reuseam sa accesez absolut nimic. Am resetat telefonul, am redeschis aplicatia, insa pentru moment problema s-a rezolvat doar cu reinstalarea aplicatiei.

    Nu stiu cat anume va mai functiona corect aplicatia pana va incepe sa se blocheze din nou insa modificarile implementate de Facebook nu sunt de bun augur pentru iOS 5 asa ca va recomand sa fiti prudenti in ceea ce priveste noua versiune a aplicatiei. Nu stiu cati dintre voi au intampinat probleme cu Facebook 3.5 pe iOS 5 beta insa ar fi util sa lasati un comentariu si sa explicati experienta voastra pentru a sti cu totii ce ne asteapta daca facem update.

20 COMENTARII

  1. eu pe 4.3.3 am patit sa mi se inchida de cateva ori din senin, pur si simplu umblam prin aplicatie cand mi-a disparut si mi-a iesit singur in meniul telefonului!

  2. Si eu patesc la fel. Crash-uri aproape de fiecare data..
    Zaone, ne recomanzi niste alternative pentru aplicatia oficiala?
    Thanks

  3. Si mie cu 4.3.3. actula versiune merge mai fluid si nu se inchide si actualizeaza destul de bine! Inainte intram pe facebook de opera mini sau safari si vedeam actualizarile bine iar in app nuu!!

  4. 4.3.3 jb nu am avur probleme, pe ipad la ce va trebuie app cand va puteti folosi de safari si de tot ce dispune fb, si se misca chiar foarte ok!