OnSay aduce posibilitatea de a face apeluri telefonice folosind un cont de Twitter

     In momentul de fata avem disponibile in App Store o serie intreaga de aplicatii care ne permit sa facem apeluri voce prin VoIP cu prietenii nostri in baza unui numar de telefon ori a unui cont Facebook, insa cat de utila ar fi o aplicatie care ne-ar permite sa sunam prietenii de pe Twitter? Cei de la Utari considera ca ca o asemenea aplicatie ar fi extrem de utila pentru posesorii de iDevice-uri asa ca de la sfarsitul lunii august avem in App Store OnSay, prima aplicatie(daca nu ma insel) care ne permite sa facem apeluri VoIP folosind conturi Twitter.

     OnSay functioneaza atat prin 3G cat si prin Wi-Fi si necesita doar ca utilizatorii sa aiba aplicatia instalata in propriul iDevice si sa se logheze cu ea in contul de pe reteaua de socializare Twitter. Dupa logare veti putea recomanda aplicatia prietenilor vostri si de indata ce acestia o instaleaza veti putea efectua apeluri gratuite prin intermediul unei conexiuni de internet. Ideea este foarte interesanta mai ales ca nu aveti nevoie de un numar de telefon si aplicatia are integrata una dintre cele ami populare platforme de socializare din lume.

      In imaginile de mai sus avem interfata OnSay insa nu va speriati, dupa instalarea aplicatiei veti vedea versiunea in engleza si veti sti unde va gasiti prietenii, cum recomandati aplicatia sau cum initiati un apel. OnSay este o modalitate foarte buna de a tine legatura cu prietenii vostri de pe Twitter si partea cea mai interesanta este ca aplicatia poate fi instalata gratuit. Din pacate OnSay este disponibila doar pentru iPhone dar probabil in viitor va exista si o versiune pentru tableta iPad.

Pretul initial:
Numele:
OnSay

Gratuit

s





Developer: Life2Bits Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere:
OnSay

OnSay()Twitter

ID
Twitter

OnSay
(1)Twitter

(2)

(3)

3G
wifi

OnSay
(1)Twitter

(2)Twitter

(3)Twitter

!

WEB

http://www.onsay.me/

Twitter
OnSay
() : #OnSay_JP
( ) : #OnSay_…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.4 Mb