Aplicatia Apometre te ajuta sa tii evidenta consumului de apa

     Navigand astazi prin App Store am gasit o aplicatie interesanta care consider ca este mai mult decat utila pentru orice proprietar de locuinta. Aplicatia se numeste sugestiv Apometre si ne permite sa tinem evidenta consumului de apa inregistrat de catre apometrele din casa noastra. Aplicatia este foarte simpla si chiar din primul meniu veti fi intampinati de un tabel in care puteti inregistra consumul de apa pentru toate apometrele voastre. In imaginea de mai sus avem afisat consumul pentru apometrele din bucatarie si baie insa in aplicatie avem posibilitatea de a adauga pana la 5 module de inregistrare astfel incat sa putem trece datele pentru toate locatiile in care exista amplasate apometre.

     Pe langa inregistrare aplicatia ofera posibilitatea si de a face 2 modele tabele cu datele introduse, tabele pe care le putem printa si pe care le putem oferi administratorului blocului nostru in vederea inregistrarii. In final avem si un meniu numit “Grafic” in care putem vedea datele inregistrate de noi de-a lungul timpului pentru a putea face o comparatie cu privire la consumul de apa facut pe perioade mari de timp. Aplicatia Apometre este o metoda buna de a tine evidenta consumului de apa din casa voastra si va recomand sa o incercati macar o data.

     Iata principalele caracteristici ale aplicatiei :

  • două tipuri de formulare standard. Pentru adăugarea altor tipuri de formulare contactați-mă pe adresa de suport.
  • funcție de print sau trimis pe e-mail a formularelor
  • calcul automat al consumului de apă
  • grafic pentru consumul pe luni
  • citirea se face ușor cu ajutorul unui contoar cu același număr de cifre ca unul adevărat
  • pot fi activate maxim 5 perechi de apometre
  • notificări pe 1 a fiecărei luni
  • baza de date poate fi salvată prin File sharing în iTunes

     Aplicatia Apometre este disponibila gratuit in App Store. Daca sunteti dezvoltator de aplicatii pentru iOS si aveti o aplicatie interesanta lansata in App Store nu va rusinati si trimiteti un email la zaone@idevice.ro.

Pretul initial:
Numele:
Apometre

Gratuit

s





Developer: Baluta Cristian
Categoria: Utilities


Descriere: “Apometre” este singura aplicaie dedicat care te ajut s citesti consumul de ap din cas i s-i ii evidena mai uor. i pune la dispoziie urmtoarele:

– dou tipuri de formulare standard. Pentru adugarea altor t…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.4 Mb