Prima Pagina Android Presedintele HTC sustine ca tinerii americani nu doresc terminale iPhone din cauza...

Presedintele HTC sustine ca tinerii americani nu doresc terminale iPhone din cauza parintilor

    Presedintele HTC Martin Fichter a facut o afirmatie foarte interesanta care deocamdata este departe de realitatea dezvaluita de vanzarile companiei Apple. El sustine ca tinerii americani nu doresc sa mai achizitioneze terminale iPhone deoarece parintii lor detin unul. El a facut afirmatia dupa ce a vizitat un campus universitar american unde studentii aveau terminale Android in locul terminalelor iPhone iar motivatia achizitionarii acelor terminale a stat in faptul ca parintii lor detineau unul si pentru ei nu era “cool” sa isi cumpere acelasi dispozitiv.

Apple is innovating. Samsung is innovating. We are innovating. Everybody is innovating. And everybody is doing different things for the end consumers. I brought my daughter back to college — she’s down in Portland at Reed — and I talked to a few of the kids on her floor. And none of them has an iPhone because they told me: ‘My dad has an iPhone.’ There’s an interesting thing that’s going on in the market. The iPhone becomes a little less cool than it was. They were carrying HTCs. They were carrying Samsungs. They were even carrying some Chinese manufacture’s devices. If you look at a college campus, Mac Book Airs are cool. iPhones are not that cool anymore. We here are using iPhones, but our kids don’t find them that cool anymore.

     Practic terminalele Android devin a doua alegere pentru ca prima optiune este deja detinuta de parinti iar in ideea de a nu achizitiona ceva considerat “uncool”, tinerii aleg varianta Android. Aceasta este imaginea pe care incearca sa ne-o prezinte presedintele HTC insa vanzarile companiei Apple denota ca dispozitivele sale sunt din ce in ce mai populare deci situatia dintr-un campus universitar nu se aplica la nivelul intregului teritoriu al Statelor Unite. Nu stiu cati tineri au aceasta mentalitate insa Apple nu ar fi ajuns departe daca toti ar fi gandit asa.

 • KFF

  Si strugurii sunt acri ….

 • Bogdan

  Bullshit, asta e ceva de genul daca are parintele eu trebuie sa ma duc sa fac pe invers, ce gandire de Americani idioti (pleonasm) si totusi aveam ceva pretentii de la presedintele HTC dar se pare ca nu s-a maturizat!

 • Sir Vladio

  Rahat, mama are iPhone si fix d aia nam mai putut eu CAnd Miam luat i4 :))

 • guest

  Eu cred ca este posibil. Analizele de piata ne arata ca Apple creste in SUA foarte putin, (1%)probabil in detrimentul RIM sau Nokia, pe cand Android creste mult mai mult(peste 5%).

  http://www.comscore.com/Press_Events/Press_Releases/2011/8/comScore_Reports_June_2011_U.S._Mobile_Subscriber_Market_Share

  Pe toate celelalte piete din lume, Apple ,in general scade.
  Cresterea(mica) clamata de Apple, se datoreaza extinderii pietei.

 • GIGI GURAU

  stati linistiti cand apare 5 sau 4s, sa vezi ce col e :)) il cumpara si mamica si bunica si catelu

 • barcaboy

  da si mama are 1100 :)) poate vrea si ia iphone =)))

 • IenCristi

  De fapt papa are 3GS si copkilu sa fie mai cool are totdeauna cu un model in fata parintelui.
  Tocmai asta e mai cool, daca are parintele, sa aibe si copilu, sa dea un joc in multiplayer..ce poate fi mai cool ?!
  Am avut la magazin o familie din Canada, copilu se juca de zor pe un iPod touch, tata avea un i4 cu o carcasa spate personalizata si imi cerea un micorsim de net pt. iPad 2 pe care vroia sa il foloseasca in tara o luna, deci….