Video: OS X Lion Ultimatum – o tema Mac OS X Lion complet functionala pe iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IZFNi9SLFkU[/youtube]

    Probabil multi posesori de iDevice-uri ar dori sa aduca experienta de pe Mac in iOS iar un dezvoltator s-a gandit ca acest lucru ar fi posibil prin dezvoltarea unei teme foarte complexe care simuleaza experienta din Mac OS X Lion pe un iDevice. OS X Lion Ultimatum este numele aceste teme si daca va uitati la clipul video de mai sus veti ramane uimiti deoarece aceasta este probabil cea mai complexa tema pentru iDevice-uri pe care ati vazut-o pana in prezent. Dezvoltatorii ei au reusit sa transforme clasicul iOS intr-un Mac OS X Lion in adevaratul sens al cuvantului si eu unul sunt uimit de modul in care a fost totul facut pentru un iPhone/iPod Touch.

    Tema are implementate o serie intreaga de tweak-uri care permit aranjarea intregului desktop precum vedem noi in clipul de mai sus iar toate imaginile sunt facute in Photoshop pentru a arata cat se poate de clar pe ecranul terminalului. Tema este facuta pentru platforma Dreamboard deci trebuie sa aveti instalata aplicatia respectiva in terminalul vostru, trebuie sa aveti 3.5$ pentru a cumpara OS X Lion Ultimatum si sa aveti putina rabdare pana o finalizeaza dezvoltatorul. Practic tema aceasta ne permite sa interactionam cu iDevice-ul nostru in acelasi mod precum pe un Mac doar ca folosim un ecran touchscreen.

     Desi tot ce ni se prezinta in clipul de mai sus pare foarte interesant, ganditi-va oare cum ar arata tema respectiva pe o tableta iPad? Multi si-au dorit sa vada OS X pe tableta celor de la Apple iar OS X Lion Ultimatum le-ar putea indeplini aceasta dorinta. Cand OS X Ultimatum va fi disponibila va voi anunta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=haVfrZ-JYPg[/youtube]