Prima Pagina Apple Noi folii pentru iPhone 5 prezinta un dispozitiv cu ecran mai mare...

Noi folii pentru iPhone 5 prezinta un dispozitiv cu ecran mai mare si buton Home alungit

In ultimele saptamani am tot auzit zvonuri care indicau faptul ca iPhone 5 ar urma sa aiba un buton capacitiv alungit insa ele au fost combatute de componente disponibile in China care prezentau un buton Home normal care este identic, cu cel disponibil acum in iPhone 4. In imaginile din acest articol avem prezentata o folie pentru iPhone 5 care descrie un dispozitiv cu ecran mai mare(probabil de 4 inch) dar si cu un buton Home alungit, probabil capacitiv. Taietura din partea de sus a dispozitivului este mai mare decat cea din actualul iPhone 4 deci se presupune ca vom avea o camera pozitionata la o distanta mai mare de difuzorul dispozitivului.

Desigur ca aceasta folie ar putea fi facuta pentru un terminal Samsung sau pentru orice alt dispozitiv Android insa un site din Hong Kong o prezinta ca fiind pentru iPhone 5. Mie imi vine greu sa cred ca Apple va implementa un buton Home capacitiv in iDevice-urile sale insa orice este posibil si anul acesta Apple a demonstrat ca traditiile pot fi incalcate. iPhone 5 ar urma sa fie lansat pe data de 15 octombrie conform presedintelui France Telecom dar deocamdata nu stim nici cand va fi prezentat terminalul.

 

 • Cody

  Parerea mea e ca folia este pentru iphone desii ideea butonului nu ma incanta. Pribabil e ceva frumos in realitate ca nu imi vinee sa cred ca Apple da gresi.

 • LUCA

  nu vad eu bine sau nu are gura pentru FaceTime?

 • Neacsu Catalin

  Folie de Samsung Galaxy S dupa parerea mea

 • Daca ar avea buton Home capacitiv nu ar mai trebui sa aiba gaura in locul unde se afla butonul, nu? Ar functiona direct cu folie peste, ce ziceti?
  FAKE!

 • B06DAN

  acolo s-ar putea face slide to unlock. Nu ar m-ai aparea pe ecran ci acolo jos

 • E prea mic.

 • guest

  Galaxy are butonul mult mai ingust.

 • bedmadafaka

  Noi folii,noi carcase,noi butoane……..o sa iasa o scula de iphone care o sa ne teleporteze,o sa calatorim in spatiu,in timp, o sa ne citeasca gandurile inainte sa le avem,etc……. !Da’ cand ,ca se pare ca de cand s-a inbolnavit Steve,o cam lalaie toti pe la Apple cu lansarea asta!Se vede ca nu mai poate sa stea cu biciu’ pe ei!

 • Sunny

  Maine ce folie vom avea? Poate cu ecran de 4,7 inci ca sunt la moda. Eu unu m-am cam saturat de atâtia zvonaci. Eu zic sa terminam cu tampeniile si sa fim mai seriosi. Deja sunt luni de cand ne invartim in cerc. Si da, in curand ne va teleporta.

 • Calinc

  nu stiu de ce va atacati,”sunt” doar simple supozitii de cei care se cred ca au pile in cadrul Apple…eu nu vad ca Apple sa ii aprobe intr-un fel sau altul…asa ca e doar o stire cu un adevar mai mult sau mai putin viabil…

 • Sunny

  Vreau sa vad un titlu mare cu ziua conferintei, o stire cu ceva la baza nu atatea “adevaruri mai putin viabile”. Fac un blog , pun o poza cu un rahat si zic ca e facut de Stiv. Oare face ocolul pamantului in maxim 2 ore!?

 • OneCosmin

  Daca ne luam dupa zvonurile aparute zilele acestea, conferinta ar trebui sa fie pe 23 septembrie, adica de maine intr-o saptamana. Cam slabe sanse sa o vedem atunci mai ales ca ei nici nu au trimis invitatiile. Mai sperati careva sa fie pe 23 septembrie?

 • Initial s-a spus intre 23 septembrie si 30 septembrie, lucru logic de altfel. Probabil pe 26 – 28 va fi conferinta.

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe – 12.09.2011 – 18.09.2011()