Apple ar putea lansa o noua serie iMac la sfarsitul anului 2011

     Astazi Apple a publicat cateva detalii tehnice legate de noile LED Cinema Display care au inceput sa fie livrate catre utilizatori in cursul zilei de ieri. In documentul in care sunt prezentate detaliile tehnice ale noilor produseApple listeaza Mac-urile care pot fi utilizate pentru a conecta mai multe monitoare iar la sectiunea dedicata iMac observam ca Apple listeaza un “late 2011 iMac”, adica un iMac pe care ar trebui sa il vedem lansat undeva spre sfarsitul anului. Apple are o mentiune pentru respectiva intrare si in ea vorbeste despre iMac-ul dedicat mediului educational dar acel iMac nu are porturi Thunderbolt.

iMac (27-inch, Mid 2011) with two Thunderbolt ports supports a total of two Thunderbolt displays regardless of which Thunderbolt port each display is connected to.

    Deocamdata nu exista nici un fel de informatii aditionale care sa indice faptul ca Apple ar putea lansa un nou iMac anul acesta iar ceea ce ne prezinta compania este mai mult decat surprinzator. Probabil cineva a gresit listarile ori poate un web developer a publicat niste informatii pe care noi nu trebuia sa le aflam inca. Probabil respectiva intrare va fi scoasa din documentul tehnic publicat de catre Apple si compania va incerca sa dea uitarii intreaga “greseala” insa acum vom vedea cateva zvonuri despre un iMac lansat la sfarsitul anului 2011.