Prima Pagina Apple iOS 5 ne aduce posibilitatea de a marca emailurile ca fiind citite...

iOS 5 ne aduce posibilitatea de a marca emailurile ca fiind citite ori necitite

    Una dintre functiile pe care le folosesc foarte des in iOS 5 este posibilitatea de a marca emailurile ca fiind citite/necitite. Practic functia exista din iOS pentru terminalele noastre insa acum Apple a adaugat posibilitatea de a selecta mai multe emailuri pentru a fi marcate ca fiind citite/necitite si totul direct din aplicatia Mail a iOS. Pe tableta iPad in iOS 4 nu exista asa ceva insa in iOS 5 optiunea este implementata iar impreuna cu ea avem si posibilitatea de a pune un flag unui email pentru a il gasi mult mai usor mai tarziu.

    Practic un flag este un marcaj care scoate acel email in evidenta in inbox-ul nostru si la o simpla cautare printre mesaje il vom gasi fara nici cea mai mica problema. Din pacate Apple inca nu a reusit sa constientizeze faptul ca utilizatorii au nevoie si de o optiune care sa permita marcarea tuturor emailurilor ca fiind citite ori necitite iar iOS 5 din pacate nu are o asemenea functie implementata. Ea este disponibila prin diverse tweak-uri dar Apple se limiteaza doar la a ne permite sa selecta fiecare email in parte pentru marcarea ca fiind citit/necitit.

     Desi aplicatia Mail din iOS are deocamdata carente destuld e mari, Apple implementeaza incet incet functii care pe alte platforme sunt disponibile nativ de multi ani.

 • unu

  foai ce feature important. au fost necesare 3 versiuni de iOS sa avem copy si paste si 4 sa avem multitasking si wallpaper. cred ca iPhone 6 va avea in sfarsit radio FM:O

 • Dream on :))

 • Claudiu daniel

  Neata tuturor! Am inteles, voi puteti confirma, ca iphone 4 are deja receptor fm dar nu este abilitat!! Asteptam sa iasa vreo app ca sa mai ne ia ceva bani,dar de moment nu am auzit nimic!!

 • Deleteplz

  Mark as read/unread este disponibil din…3.1.3 daca nu ma insel, cum deschizi mail-ul, in dreapta send-erului ai Details si iti va aparea acolo optiunea.

 • Claudiu daniel

  Aa si de ce nu pun accent pe fm??! Voi ce credeti!? Eu cred ca nu il consitldera asa important! Una, ca ar consuma bateria evident si asa nu cazi in tentatia de a asculta radio!! Si a doua o intelegere cu operatorii de a te abona la traficul de date ! Asa asculti prin 3G ce vrei! Dar asa cred ca se consuma mai repede bateria! (oricum cine vrea sa asculte anumite posturi de la mii de km ii trebuie 3G)…..

 • Liviu

  Consumul bateriei nu este un motiv sa nu integreze radio FM pe idevice. Din momentul in care este telefonul, tableta, ipod-ul meu, sunt liber sa aleg ce aplicatie sau facilitate a telefonului sa functioneze si ce nu.
  EU sunt liber sa aleg daca bateria mea va tine o zi sau doua sau o ora. Dar, cei de la Apple vor sa creeze un fel de ordine mondiala pe aceasta piata. Sa te faca sa te bucuri pentru orice nimic implementat in sistem, sa ti se para ca orice functie sau facilitate nou implementata este un mare “wow” … din cate observ, reusesc acest lucru si este dezamagitor.
  Sper ca pe viitor sa implementeze toate facilitatile existente de cativa ani pe alte device-uri si sa o faca bine, in stilu-i caracteristic (radio, vizualizare imagini direct de pe usb, card, hdd fara a fi necesar importul de imagini, cat exista adobe flash in web sa il lase activ in browser cu buton de dezactivare pt cei ce nu doresc, posibilitatea de a atasa mai multe fisiere intr-un email… si lista continua) si sa vina cu ceva inovator, nu numai prin design.

 • BtZ

  Radio este o prostie, ma innebunesc reclamele tampite 🙂 e bine sa nu il ai, e sanatos 🙂

 • omihay

  Ce “REVOLUŢIONAR”! HA HA HA HA HA
  Va schimba vieţile a milioane de useri.
  Keep it up Apple!

 • Katany

  Unde se afiseaza rezultatele concursurilor anterioare?

 • In articolul fiecarui concurs se afiseaza rezultaltele. Daca ai sa tot postezi In articolul cu BackStab iti sterg comentariile pentru ca eu in baza numarului comentariului aleg castigatorul. Pentru concursul cu puzzle-ul azi aleg castigatorii.

 • @Deleteplz: Doar mark as unread exista.

 • Andy

  @zaone Si daca dai “click” pe el nu se “citeste” automat?? :))

 • E vorba de optiunile pe care le ai disponibile sau nu, daca tot vorbim de asta.

 • Laur

  A bagat cineva iOS5 beta pe iPhone 4 ? Ma intereseaza daca merge bine? are lag ceva in meniu? Bateria e afectata in vreun fel?

 • Eu sunt lipsa unor diferentieri in aplicatia de mail, in cazul in care am de la 2 conturi in sus, sa stiu pe ce cont am primit mail….