iOS 5 ne aduce posibilitatea de a marca emailurile ca fiind citite ori necitite

    Una dintre functiile pe care le folosesc foarte des in iOS 5 este posibilitatea de a marca emailurile ca fiind citite/necitite. Practic functia exista din iOS pentru terminalele noastre insa acum Apple a adaugat posibilitatea de a selecta mai multe emailuri pentru a fi marcate ca fiind citite/necitite si totul direct din aplicatia Mail a iOS. Pe tableta iPad in iOS 4 nu exista asa ceva insa in iOS 5 optiunea este implementata iar impreuna cu ea avem si posibilitatea de a pune un flag unui email pentru a il gasi mult mai usor mai tarziu.

    Practic un flag este un marcaj care scoate acel email in evidenta in inbox-ul nostru si la o simpla cautare printre mesaje il vom gasi fara nici cea mai mica problema. Din pacate Apple inca nu a reusit sa constientizeze faptul ca utilizatorii au nevoie si de o optiune care sa permita marcarea tuturor emailurilor ca fiind citite ori necitite iar iOS 5 din pacate nu are o asemenea functie implementata. Ea este disponibila prin diverse tweak-uri dar Apple se limiteaza doar la a ne permite sa selecta fiecare email in parte pentru marcarea ca fiind citit/necitit.

     Desi aplicatia Mail din iOS are deocamdata carente destuld e mari, Apple implementeaza incet incet functii care pe alte platforme sunt disponibile nativ de multi ani.