BiteSMS este acum compatibil cu iOS 5

    BiteSMS este una dintre cele mai bune aplicatii pentru iOS care inlocuieste sistemul de mesagerie implementat de catre Apple pentru terminalele iPhone. BiteSMS este o aplicatie care preia rolul celei Messages din iOS si aduce o suita intreaga de functii pe care in mod normal un utilizator nu le-ar putea avea folosind aplicatia nativa pentru mesaje. Dezvoltatorii BiteSMS s-au gandit ca ar fi timpul sa faca aplicatia compatibila cu noul iOS 5 asa ca au lansat prima versiune beta compatibila cu noul sistem de operare si daca aveti iOS 5 ar trebui sa o testati.

Due to the overwhelming number of emails from users wanting to be private beta testers, we have decided to release this iOS 5 compliant version via a public beta repos.

Saying that, it’s a pretty stable release and we hope you like the new look Quick Compose and Quick Reply plus the deep integration with the Apple Notification Centre. Also iMessage works seamlessly inside biteSMS.

Only install if you are running iOS 5.

     Aceasta versiune beta este in fazele incipiente ale dezvoltarii si ar putea avea probleme de functionalitate avand in vedere ca Apple a modificat destul de multe in aplicatia nativa din iOS. BiteSMS pentru iOS 5 nu poate functiona si pe iOS 4 deci nu incercati sa o instalati. Aplicatia este disponibila gratuit in repo-ul : http://test-cydia.bitesms.com.

2 COMENTARII

  1. ar fi frumos sa apara ceva si pentru ipad pentru sms-uri . exista swirlysms dar din pacate merge doar daca ai jailbreak pe ipad…