Presupusa componenta pentru iPhone 5 prezinta chip-ul A5 integrat

   Prezentarea terminalului iPhone 5 se apropie si pe internet incep sa apara din ce in ce mai multe imagini care se presupune ca prezinta design-ul sau chiar viitoarele functii ale dispozitivului celor de la Apple. Astazi am pentru voi o imagine in care ni se prezinta ceea ce pare a fi placa de baza a terminalului iPhone 4S/5 care are un chip A5 instalat. Acest chip A5 este implementat in tableta iPad 2 si are un procesor dual-core de 1 GHz care se zvonea ca va fi implementat in iPhone 5 iar imaginea de mai sus ar trebui sa dovedeasca acest lucru.

    Imaginea a fost publicata pe site-ul Weibo, fratele Twitter-ului din China, insa deocamdata nimeni nu a putut confirma ca ea este veridica. Respectiva imagine nu are o rezolutie foarte buna, scrisul de pe chip este putin cam ciudat deci nu se poate spune ca avem o dovada clara a faptului ca iPhone 5 va avea un chip A5. Langa placa de baza exista o baterie care ar putea fi pentru iPhone 5 insa pe ea este marcata o parte din capacitatea acesteia, mai exact apare marcajul x430 mAh. iPhone 4 are o baterie de 1420 mAh desi Apple nu spune oficial acest lucru iar aceasta baterie ar putea fi pentru iPhone 4 ori poate un prototip pentru iPod Touch.

    Chiar daca imaginea de mai sus nu confirma 100% sigur ca iPhone 5 are un chip A5, teoretic dispozitivul ar trebui sa aiba aceeasi configuratie hardware precum iPad 2.