Prima Pagina Cydia Brightness Icons permite ajustarea luminozitatii ecranului direct din Springboard

Brightness Icons permite ajustarea luminozitatii ecranului direct din Springboard

iphone 8 precomanda emag banner

     Brightness Icons este un nou tweak lansat in Cydia in cursul zilei de astazi care usureaza munca utilizatorilor de a ajusta luminozitatea ecranului propriului iDevice. In mod normal modificarea luminozitatii ecranului se face folosind meniul dedicat al aplicatiei Settings insa Brightness Icons adauga in Springboard 2 iconite care permit cresterea sau reducerea luminozitatii ecranului printr-o simpla apasare. Dupa instalarea tweak-ului veti vedea 2 iconite noi in Springboard, una denumita Down care are drept imagine un soare cu un minus in mijloc si o a doua iconita care are numele Up cu un soare si un plus in mijloc. Iconita Down reduce luminozitatea iar iconita Up o creste.

Requires Ios 4 or higher this adds 2 homescreen icons that can increase or decrease brightness. Tapping the up icon will increase brightness & tapping the down icon will decrease brightness. Tap & hold ‘up’ icon for 1 second to max the brightness or tap & hold ‘down’ for minimum brightness. Both the icons can be moved around like other icons. (thanks to @thejailbreakbay for the icon images).

      Brightness Icons este disponibil gratuti in Cydia in repo-ul ModMyi.


 • Bogdan

  La mine nu merg, apas pe ele si nu se intampla nimic indiferent daca am brightness pe auto sau nu

 • sebastian

  Uite o propunere: fa o sectiune numita personalizare,si sa aiba categorii: twek,personificari bara status(ios5),etc….si cand faci un post sa o adaugi si acolo.Sincer de multe ori caut un tweak si nu gasesc cu ajutorul search:(.Sper sa o iei in considerare.

 • Dragos
 • A zis-o dragos. Poti salva pe categorii/tag-uri tot ce ai nevoie.

 • sebastian

  Eu ziceam sa apara ca la tutoriale o lista lunga cu titlu de exemplu.Sa stau sa caut un tweak de acum 2-3 luni avand in vedere ca postezi 2-3 tweakuri pe zi e destul de greu+voiam sa ma uit la un teak pt notif center dar se pare ca nu ai tag pt el…eu zic ca ar ajuta mult o astefel de categorie :).

 • Si daca fac lista aia nu se tot pierd in timp? O lista in sidebar tot din categorii ar afisa posturile deci ar fi exact aceeasi chestie.

 • sebastian

  Fie cum vrei…doar incercam sa te ajut…dar sa te vad pe tine cum gasesti un tweak de 2-3 luni daca nu stii cuvinte cheie :).

 • Oricum as explica tot nu ai intelege ca sistemul e facut in asa fel incat sa arate doar ultimele articole si nu ce vreau eu sau tu.

 • sebastian

  La tutoriale,ai titlul postului si un link,eu asta vreau sa zic,si asta ca sa o faci iti ia maxim 1-2zile si stiu f bine cum functioneaza un blog si bb code nu am nevoie de explicatii:).

 • In header-ul ala nu pot sa mai bag nimic.