Prima Pagina Cydia Brightness Icons permite ajustarea luminozitatii ecranului direct din Springboard

Brightness Icons permite ajustarea luminozitatii ecranului direct din Springboard

     Brightness Icons este un nou tweak lansat in Cydia in cursul zilei de astazi care usureaza munca utilizatorilor de a ajusta luminozitatea ecranului propriului iDevice. In mod normal modificarea luminozitatii ecranului se face folosind meniul dedicat al aplicatiei Settings insa Brightness Icons adauga in Springboard 2 iconite care permit cresterea sau reducerea luminozitatii ecranului printr-o simpla apasare. Dupa instalarea tweak-ului veti vedea 2 iconite noi in Springboard, una denumita Down care are drept imagine un soare cu un minus in mijloc si o a doua iconita care are numele Up cu un soare si un plus in mijloc. Iconita Down reduce luminozitatea iar iconita Up o creste.

Requires Ios 4 or higher this adds 2 homescreen icons that can increase or decrease brightness. Tapping the up icon will increase brightness & tapping the down icon will decrease brightness. Tap & hold ‘up’ icon for 1 second to max the brightness or tap & hold ‘down’ for minimum brightness. Both the icons can be moved around like other icons. (thanks to @thejailbreakbay for the icon images).

      Brightness Icons este disponibil gratuti in Cydia in repo-ul ModMyi.

 • Bogdan

  La mine nu merg, apas pe ele si nu se intampla nimic indiferent daca am brightness pe auto sau nu

 • sebastian

  Uite o propunere: fa o sectiune numita personalizare,si sa aiba categorii: twek,personificari bara status(ios5),etc….si cand faci un post sa o adaugi si acolo.Sincer de multe ori caut un tweak si nu gasesc cu ajutorul search:(.Sper sa o iei in considerare.

 • Dragos
 • A zis-o dragos. Poti salva pe categorii/tag-uri tot ce ai nevoie.

 • sebastian

  Eu ziceam sa apara ca la tutoriale o lista lunga cu titlu de exemplu.Sa stau sa caut un tweak de acum 2-3 luni avand in vedere ca postezi 2-3 tweakuri pe zi e destul de greu+voiam sa ma uit la un teak pt notif center dar se pare ca nu ai tag pt el…eu zic ca ar ajuta mult o astefel de categorie :).

 • Si daca fac lista aia nu se tot pierd in timp? O lista in sidebar tot din categorii ar afisa posturile deci ar fi exact aceeasi chestie.

 • sebastian

  Fie cum vrei…doar incercam sa te ajut…dar sa te vad pe tine cum gasesti un tweak de 2-3 luni daca nu stii cuvinte cheie :).

 • Oricum as explica tot nu ai intelege ca sistemul e facut in asa fel incat sa arate doar ultimele articole si nu ce vreau eu sau tu.

 • sebastian

  La tutoriale,ai titlul postului si un link,eu asta vreau sa zic,si asta ca sa o faci iti ia maxim 1-2zile si stiu f bine cum functioneaza un blog si bb code nu am nevoie de explicatii:).

 • In header-ul ala nu pot sa mai bag nimic.