Prima Pagina accesorii 3 milioane de carcase comandate pentru iPhone 4S cu butoane de volum...

3 milioane de carcase comandate pentru iPhone 4S cu butoane de volum repozitionate si camera mai mare

    In aceasta seara am scris un articol in care va prezentam noile carcase ale celor de la Otterbox si Speck care au ajuns in magazinele AT&T si se presupune ca sunt pentru noul terminal iPhone 4S. Carcasele contin 2 modificari de design fata de cele pentru iPhone 4, mai exact au locasul camerei mult marit si au butoanele de volum repozitionate in partea dreapta a dispozitivului. Pana acum aflasem ca doar butonul Mute avea sa fie repozitionat in partea dreapta a terminalului insa cei de la Otterbox par convinsi ca atat butoanele de volum cat si butonul Mute vor fi repozitionate si se pare ca pana acum a comandat fabricarea a 3 milioane de carcase cu acest model.

     Carcasele celor de la Speck prezinta un locas marit pentru camera presupului iPhone 4S iar carcasele de la Otterbox prezinta butoane de volum/Mute repozitionate, aceasta fiind prima oara cand aflam despre aceasta modificare. Din pacate ambele carcase prezinta un terminal iPhone cu exact aceleasi dimensiuni in lungime/latime deci este foarte posibil ca dispozitivul sa nu aiba ecranul de 4 inch pe care toata lumea il asteapta. Chiar si fara ecran mai mare s-ar putea sa ne bucuram de o camera de 8 megapixeli capabil sa filmeze HD in format 1080p dar eu unul as fi preferat pastrarea camerei si introducerea unui ecran mai mare.

      In concluzie, iPhone 4S se anunta a fi interesanta, daca nu cumva carcasele trimise de cei de la Otterbox/Speck se vor dovedi a fi complet gresit fabricate.

 • Sunny

  Ce se anunta “interesant” la iphone 4S!? Camera de 8 MP!? Un mare fâs.

 • Pingback: AT&T primeste deja primele carcase pentru iPhone 4S cu camera mai mare()

 • Camera din iPhone 4 a fost peste majoritatea celor de pe smartphone-urile disponibile in vara lui 2010. Era mult peste cele de la Samsung/HTC 😉

 • Sunny

  Pai asta vreau sa zic. Puteau sa lase 5 MP dar sa faca ecranul ala de 4 inci.

 • alex

  inebunesc …cedez nu mai pot ce fac astia de la apple cu noi ,ne tin ca pe maimutoi ..cersim o imagine un fir o sursa un coment un fir de adevar ,,nu, nu mai pot o iau razna ….nu mai vreau apple ….glumesc cind zici ca apare zaone ????

 • alex

  cum sa lase 5 mp cind sgs3 vine cu 10 mp …zaone hai si tu era cu mult peste samsung ..da era mai buna dar nu mult peste …

 • @alex: Era mult peste, hai sa n-o dam acum in diverse. Va avea SGS 2 camera de 10 mpx, dar conteaza senzorul de imagine nu faptul ca face o poza care nu iti incape pe ecran.

 • alex

  poftim boss ..
  http://youtu.be/-8BxCj5UTMA
  nu e mare diferenta ….eu asa vad acum ..?? ce mai conteaza ..

 • Calinc

  ai dreptate @Alex uita-te la secunda 36(si opreste imaginea) ca sa vezi ca albastru pe sgs se vede vai mama lui si mai fai un stop cind prezinta poza pt fiecare in parte(asta spre sfirsit) si ai sa vezi cit de profund capteaza leaganul din fundal sa nu mai vb de culoarea care e cum e pe sgs…

 • Andy

  Zaone are perfecta dreptate, nu conteaza mpx, ci senzorul si lentila. iPhone4 a avut intradevar cea mai tare camera vara trecuta, chiar mai buna ca cele de 8mpx. Vezi HTC, care are la absolut toate smartphone-urile senzorul varza. Poti compara aici, dai la color poster si la poza cu barcile, cladirea din spate te ajuta cel mai mult sa vezi care are intradevar o camera buna.

  http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=3275&idPhone2=3115&idPhone3=3776

 • Alex

  http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=3275&idPhone2=3621&idPhone3=3875 comparatie S2 si Sensation ! 😉 Poate mi se pare mie dar pozele cu iphone par mai bune !

 • bogdan

  surpriza cu ecranul mai mare o tin pt anul viitor, atunci cand vor (RE)revolutiona smartphone-ul

 • djcata

  pai daca 4S o sa fie noua versiune de iPhone sigur are camera mai mare ….. dar daca 4S e varianta mai ieftina nu are cum sa aiba camera mai mare ………..

 • Pingback: iPhone 4S lansat pe 21 octombrie insa cu BlackBerry Messenger?()

 • Pingback: AT&T listeaza carcase Case Mate pentru iPhone 5 in propriul sistem()