3 milioane de carcase comandate pentru iPhone 4S cu butoane de volum repozitionate si camera mai mare

    In aceasta seara am scris un articol in care va prezentam noile carcase ale celor de la Otterbox si Speck care au ajuns in magazinele AT&T si se presupune ca sunt pentru noul terminal iPhone 4S. Carcasele contin 2 modificari de design fata de cele pentru iPhone 4, mai exact au locasul camerei mult marit si au butoanele de volum repozitionate in partea dreapta a dispozitivului. Pana acum aflasem ca doar butonul Mute avea sa fie repozitionat in partea dreapta a terminalului insa cei de la Otterbox par convinsi ca atat butoanele de volum cat si butonul Mute vor fi repozitionate si se pare ca pana acum a comandat fabricarea a 3 milioane de carcase cu acest model.

     Carcasele celor de la Speck prezinta un locas marit pentru camera presupului iPhone 4S iar carcasele de la Otterbox prezinta butoane de volum/Mute repozitionate, aceasta fiind prima oara cand aflam despre aceasta modificare. Din pacate ambele carcase prezinta un terminal iPhone cu exact aceleasi dimensiuni in lungime/latime deci este foarte posibil ca dispozitivul sa nu aiba ecranul de 4 inch pe care toata lumea il asteapta. Chiar si fara ecran mai mare s-ar putea sa ne bucuram de o camera de 8 megapixeli capabil sa filmeze HD in format 1080p dar eu unul as fi preferat pastrarea camerei si introducerea unui ecran mai mare.

      In concluzie, iPhone 4S se anunta a fi interesanta, daca nu cumva carcasele trimise de cei de la Otterbox/Speck se vor dovedi a fi complet gresit fabricate.