AT&T listeaza carcase Case Mate pentru iPhone 5 in propriul sistem

    Acum 10 zile va spuneam ca pe site-ul companiei Case Mate au fost puse spre vanzare carcase Barely There pentru terminalul iPhone 5, carcase care prezentau in design complet nou pentru dispozitivul celor de la Apple. Atunci Case Mate a scos foarte rapid listarile de pe propriul website dupa ce intreg internetul a aflat despre existenta carcaselor si a spus ca le va repune in vanzare de indata ce Apple va lansa iPhone 5. Acum aflam ca la AT&T carcasele celor de la Case Mate pentru iPhone 5 sunt inregistrate in sistem sub aceeasi denumire insa vor intra in vanzare abia dupa lansarea dispozitivului.

    Zilele trecute aflam ca alte carcase pentru iPhone 4S ajunsesera la AT&T si prezentau un design nou, insa respectivele carcase erau facute dupa zvonurile publicate pe internet si nu dupa planuri detaliate ale noului dispozitiv. Este foarte posibil ca si Case Mate sa fi adoptat aceeasi strategie insa compania pare la fel de increzatoare precum Otterbox ca noul dispozitiv va arata exact precum a fost prezentat in zvonuri din moment ce deja isi listeaza carcasele pentru vanzare la AT&T.

     Pe 4 octombrie ar trebui sa aflam cum va arata iPhone 4S/5 si dupa atatea zvonuri si design-uri cred ca toti suntetm extrem de interesati sa vedeti forma noului terminal.