SwitcherPages pagineaza task switcher-ul din iOS

    SwitcherPages este un nou tweak pentru iDevice-uri care permite utilizatorilor sa pagineze task switcher-ul implementat de catre Apple in sistemul de operare al terminalelor noastre. Task switcher-ul este meniul in care avem afisate aplicatiile deschise in background, prin el putand administra tot ce ruleaza prin multitasking. In mod normal in task switcher nu exista o metoda de a vedea cate aplicatii avem deschise in acelasi timp insa folosind SwitcherPages putem afla foarte usor acest lucru. Acest tweak adauga in partea de sus a aplicatiilor sistemul de paginatie din Springboard, fiecare pagina fiind reprezentata cu un punct.

Adds page dots to multitasking switcher. No new icons will be added to your homescreen. There are no options to configure 

     Pe fiecare pagina din task switcher putem avea maxim 4 aplicatii deci numarand numarul de pagini existente ne putem face o idee si despre numarul de aplicatii deschise simultan. SwitcherPages este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss. Acest tweak functioneaza pe iOS 4 insa nu a fost testat si cu iOS 5.