Video: Padzilla – carcasa care transforma tableta iPad intr-un ecran imens

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NBMhr7ia28M[/youtube]

    Crunchy Logistics este o companie care pare sa fie interesata in dezvoltarea obiectelor neobisnuite astfel ca ei produc o “carcasa” numida Padzilla care permite utilizatorilor sa interactioneze cu propriile iDevice-uri prin intermediul unui ecran touchscreen de mari dimensiuni. In clipul video de mai sus avem o demonstratie a modului in care functioneaza Padzilla pe un ecran de 70 de inch insa conceptul poate fi dus la extrem cu un ecran de 150 de inch. Practic utilizatorii au iDevice-ul conectat la ecran si interactioneaza cu el in acelasi mod in care ar fi interactionat daca l-ar fi avut in mana iar totul este posibil fara a face in prealabil jailbreak dispozitivului.

One of the greatest iPad/iPhone accessories ever created! This interactive case allows you to use your iPad/iPhone with a massive screen that is multitouch capable. Shown in the video is a 70″ version but can be made in any size up to 150″. Jailbreak is not required. However this is an accessory and does require an iPad or iPhone (3GS or 4) to work properly. This unit can be positioned vertically or in a table mode thanks to our special mounting system. An iPad™, iPhone™ or iPod™ touch is required for the Padzilla Interactive Case™ accessory to work. iPad™, iPhone™, and iPod™ touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Padzilla Interactive Case™ and ‘Plug it in and change the world.’™ are registered trademarks of Crunchy Logistics. All other product and brand names are trademarks and/or registered trademarks of their respective companies.

     Padzilla necesita macar un iPhone 3GS pentru a functiona corect si dupa cum puteti vedea poate fi utilizat pentru o multitudine de functii. Creatorii produsului sustin ca la Padzilla pot fi conectate si diverse console deci puteti fi siguri ca investitia voastra va fi utilizabila cu orice fel de obiect de entertainment. Problema cu Padzilla este desigur pretul deoarece un ecran de 70 de inch precum cel din video costa in jur de 30 – 40.000$, o suma exorbitanta dar care pentru diverse institutii ar putea fi o investitie de bun augur.

3 COMENTARII

  1. O mica mare problema, esentiala pt. ios, nu are multitouch (uitati-va cand je joaca glowhockey, cel din dreapta misca mana pe ecran, dar degeaba)