Samsung deschide magazine noi, le decoreaza cu iconita App Store-ului si cea a browserului Safari

42

    Imaginea unui magazin este extrem de importanta deoarece ea da de inteles clientului ca respectiva locatie este una interesanta pe care el ar trebui sa o viziteze sau nu. Imagninea unui magazin denota desigur si incredere sau neincredere asa ca Samsung s-a gandit sa isi decoreze un nou magazin cu iconita App Store-ului celor de la Apple. Da, dupa copierea design-ului terminalului iPhone si dezvaluirea de secrete industriale privind tableta iPad, iata ca Samsung isi decoreaza acum magazinele utilizand iconita App Store-ului companiei din Cupertino.

    In imaginea de mai sus aveti delimitate iconitele care sunt reprezentate in magazin si observati cel putin 3 iconite ale App Store dar in partea dreapta sus exista si o iconita a Safari deci este foarte clar ca persoanele care au facut acea parte a peretelui au cautat iconite specifice ale Apple. Partea interesanta este ca Samsung produce terminale cu sistem de operare Android iar cele 2 iconite nu au ce cauta acolo avand in vedere ca ele nu exista pe platforma celor de la Google. Acum acuzatiile celor din Cupertino privind felul in care Samsung intelege sa “inoveze” ar trebui sa fie foarte clare prin imaginea acestui magazin din Sicilia.

    Daca nici aceasta nu este o dovada cat se poate de clara a faptului ca Samsung stie cel mai bine sa fure de la altii, atunci nu stiu ce v-ar convinge.