Prima Pagina Apple Un concept foarte interesant pentru iPhone 4S

Un concept foarte interesant pentru iPhone 4S

    iPhone 4S nu a fost inca prezentat sau recunoscut de catre compania Apple insa dispozitivul ar trebui sa fie “fratele mai mic” al terminalului iPhone 5 pe care compania americana il va lansa, ori ar putea inlocui in totalitate iPhone 5-ul pe care il asteptam. In imaginile acestui articol avem un concept al unui terminal iPhone 4S cu chip A5, iOS 5, design asemanator cu cel al iPhone 4, camera de 8 megapixeli, ecran de 4 inch, baterie care poate fi schimbata si o modificare a carcasei din spate care ar contine antena Wi-Fi a noului dispozitiv.

    Practic vorbim despre o combinatie dintre un iPhone 4 si un iPhone 2G insa pentru mine adaugarea unei parti plasticate in carcasa din spate a iPhone 4S reprezinta un MARE mare pas inapoi pentru Apple. Dispozitivul arata exact precum iPhone 4 in rest, avand doar un ecran mai mare si fiind frumos evidentiat in Photoshop. Voi ce parere aveti despre adaugarea acelei parti plasticate in carcasa?

 • Dennis

  Nici gand….de la sticla la plastic?…..nu is asa de prosti aia de la apple….

 • Sorin

  Mie personal nu-mi place sticla de pe spate la iphone 4, dar mi-as dori sa fie un plastic cauciucat cum erau pe vremuri la Samsung D900.

 • rusalex

  In opinia mea, spatele din plastic este un downgrade. Iar capacul pentru accesul la baterie este si mai ciudat si inutil. Nu cred ca Apple va recurge la asemenea “inovatii”. Pana la urma, iPhone-ul nu este ca alte telefoane care se blocheaza si le scoti bateria sau alte nastrusnicii ca sa le faci sa-si revina.

 • brutalistu
 • Alin Cristian

  nu-mi place… zici ça e un 2g upgradat

 • alex

  urat nu e… .dar asta nu e lucrare facuta de apple ….

 • Calinc

  pai daca se doreste a fi un produs low-end clar nu poate sa fie ca ip4 cu atit mai mult ca ip5 daca ar avea plastic cauciucat de calitate de ce nu?pt segmentul in care s incadreaza..si acum pe bune cit s-ar sta sa se uite lumea le carcasa din spate dupa ce il cumpara,te intereseaza cit de util iti este,plus ca nu s-ar mai zgiria usor si nu ai mai avea nevoie de alta carcasa de protectie…din punctul meu de vedere acea carcasa ar fi utila,chiar daca nu concureaza la stil…

 • Williamxd

  Rusalex, gresit. Si iphone’urile se blocheaza. Cine stie, cunoaste!

 • Toni

  iPhone 2G intzolit ! 😀

 • Cosmin

  Sorin: “Mie personal nu-mi place sticla de pe spate la iphone 4…”

  Problema cu sticla este ca … se cam sparge. Am prieteni carora li s-a spart sticla de la o simpla cazatura. Am auzit foarte multe cazuri cu iPhone 4 spart, ceea ce nu pot spune despre 3GS.