Design-ul iPhone 5 schimbat inaintea lansarii oficiale?

10

    La lunga lista a zvonurilor privind iPhone 5 adaugam astazi unul venit direct din Rusia de la unul dintre cei mai influenti tech bloggeri de pe glob. Eldar Murtazin este recunoscut ca avand surse in interiorul tuturor marilor producatori de terminale mobile si de foarte putine ori informatiile sale s-au dovedit a fi neadevarate. Acum cateva ore el a scris pe contul sau de pe Twitter ca Apple ar fi decis sa schimbe design-ul terminalului iPhone 5 iar cei de la Samsung au luat exact aceeasi decizie, lucru care a dus la amanarea lansarii Samsung Galaxy S 3.

     Murtazin nu specifica daca schimbarea a avut loc acum sau in trecut insa ea ar putea avea legatura cu design-ul prezentat de carcasele disponibile in toata lumea de cateva luni bune. El nu spune daca Apple intentiona sa lanseze un iPhone 5 cu design asemanator sau identic, cu cel al iPhone 4 deci teoretic stim doar ca Apple a modificat design-ul terminalului si schimbarea ar putea fi avut loc recent. Probabil multi se asteapta ca dispozitivul sa semene cu un iPod Touch in ceea ce priveste design-ul insa deocamdata nimeni nu a putut confirma cu certitudine care va fi forma finala a terminalului.

     Tot ce trebuie sa stim despre iPhone 5 vom afla in cadrul conferintei de prezentare ce va avea loc probabil pe 4 octombrie.