Prototip al iPhone 5 pierdut de Foxconn, iOS 5 lansat pe 12 octombrie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TU7iCNIumpc[/youtube]

     Va mai aduceti aminte de carcasele pentru iPhone 5 care au fost lansate in luna iulie de catre anumiti producatori de accesorii din China? Ei bine se pare ca ele ar fi fost facute dupa un prototip al iPhone 5 pe care Foxconn l-ar fi pierdut si anumiti producatori de carcase l-ar fi achizitionat pentru doar 3100$. Povestea vine de la un blog din China care ar fi auzit-o de la un vanzator de terminale mobile din Shenzen. E greu de spus cat de adevarata este povestea mai ales ca blogul sustine ca terminalul ar avea un design asemanator cu cel a tabletei iPad 2 insa fiind mai gros in partea de sus si mai subtire in partea de jos. Ciudat este faptul ca e sustin ca dispozitivul ar avea componentele terminalului iPhone 4 in el deci probabil vorbim despre un prototip destul de vechi, asta daca povestea este adevarata.

With its past experience, one might think Apple would have been able to track that prototype down in a heartbeat. However, Apple was outsmarted. The person who had access to the prototype wiped the phone’s software, thus disabling the GPS hardware needed to track it down. It was then allegedly sold to one of the iPhone case manufacturers for RMB ¥20,000 (about $3,100). We were told that Foxconn was aware of the loss and had penalized internal management for the incident. We also heard from another source that the person who “lost” it was paid to do so.

      Lasand la o parte posibilul prototip al terminalului iPhone, se pare ca iOS 5 ar putea fi disponibil publicului larg incepand cu data de 12 octombrie, cu 2 zile inaintea posibilei lansari a iPhone 5. Deocamdata data este prezentata doar cu titlul de zvon insa ea ar putea fi veridica daca iOS 5 GM va fi lansat maine sa cel tarziu poimaine, altfel e greu de crezut ca Apple va risca lansarea unei noi versiuni a iOS fara macar 2 saptamani de testare. Pana una alta nu uitati ca pe 4 octombrie va avea loc, conferinta de prezentare a iCloud, iOS 5 si iPhone 5.