Prima Pagina Apple Apple inregistreaza noul iPhone si un nou model al iPod Touch in...

Apple inregistreaza noul iPhone si un nou model al iPod Touch in propriul sistem

    Ieri compania Apple anunta ca pe data de 4 octombrie in propriul campus din 1 Infinite Loop, Cupertino, va tine conferinta de prezentare a noului iPhone 4S/5 iar aici v-am detaliat toate informatiile pe care le puteti astepta atunci. Astazi aflam ca in interiorul sistemului care administreaza produsele vandute de catre Apple au fost introduse 5 coduri noi, 2 pentru terminale iPhone si 3 pentru terminale iPod Touch. Pentru iPhone avem 2 coduri N90A care indica faptul ca dispozitivele vor aduce imbunatatiri minore sau nu vor aduce imbunatatiri deloc fata de iPhone 4 care are codul N90. V-am spus in repetate randuri ca Apple ar trebui sa lanseze un iPhone 4 de 8 GB anul acesta, punand actualul terminal high-end pe locul al doilea, asa cum a facut cu fiecare iPhone pana acum. iPhone 5 are codul de inregistrare N94 si deocamdata nu este prezent in sistemul intern al Apple.

     In ceea ce priveste terminalele iPod Touch avem parte de aceeasi numerotare, dispozitivele fiind identificate cu codurile N81A, in timp ce iPod Touch 4G are codul de identificare N81. Practic noile dispozitive ar putea aduce putine noutati insa daca in cazul iPhone 4 am explicat care ar putea fi schimbarea, la iPod Touch am putea vorbi doar despre introducerea unui model alb si nimic mai mult. Deocamdata prea multe lucruri concrete despre noile dispozitive nu stim dar cert este ca Apple va lansa cel putin un nou model de iPhone in cadrul conferintei din 4 octombrie.

 • Frustratis

  Mai asteptam sa vedem ce se intampla,mai este foarte putin…

 • Vali

  Tinand cont ca apple stie ce concurenta are cred ca o sa rupa gura targului

 • Căluian Rareș

  @vali: ai dreptate…daca nu scoate apple ceva revolutionar nu cred ca o sa stea in frunte inca un an. Sper si eu sa fie ceva absolut fenomenal.

 • anonimous

  Cu ipod touch ar putea face cu 4g de 8gb cum au facut cu 2g 8gb, care s-a vandut impreuna cu 3g (acele modele MC)

 • Cauchon

  ce ar fi sa fie conferinta pe 4 decembrie? :)) mai rezistati o luna?

 • Calinc

  de ce nu?imi functioneaza sistemul si fara ios 5….:)))

 • Tigris Regalis

  Dacă N90A va avea modificări minore, nu înseamnă neapărat că va avea 8GB. Așa a fost PÂNĂ ACUM cu modelul anterior, dar nu înseamnă că va fi în continuare tot așa … noile modele de iPhone și cele vechi de 8GB au fost PÂNĂ ACUM lansate vara, nu-i așa? 😉