Exclusiv: Dovada care indica faptul ca iTunes Music Store va fi lansat in Romania

     Azi dimineata va spuneam ca iTunes Music Store ar putea fi lansat in 10 tari din Uniunea Europeana, Romania fiind una dintre ele. Astazi Apple a actualizat politica de confidentialitate din iTunes App Store introducand cateva reguli noi in care face referire directa la posibila lansarea unui serviciu muzical pentru utilizatorii sai in viitorul apropiat. Compania din Cupertino specifica faptul ca noii termeni si conditii pentru App Store reglementeaza disponibilitatea muzicii, videoclipurilor muzicale, tonurilor de apel,etc, insa aceste servicii nu sunt deocamdata disponibile in Romania.

      Daca informatiile furnizate dimineata de un ziar polonez sunt adevarate atunci noul iTunes Music Store ar trebui sa fie lansat oficial in cursul lunii octombrie in Romania iar noii termeni si conditii implementati astazi de catre Apple par sa indice faptul ca acest lucru se va intamplat.

UPDATE: Conform acelorasi termeni si conditii vom putea inchiria si filme din iTunes Movie Store-ul ce urmeaza sa fie disponibil in Romania.

UPDATE 2: Iata si noua interfata a iTunes Music Store pentru Romania prezentata in exclusivitate de iDevice.ro.

Thanks to Lucian.

17 COMENTARII

  1. eu zic ca se va lansa….daca au adaugat aceste reguli in romania…abia astept…eu sunt increzator…si sper ca insfarsit o sa se respecte legea…privind piratarea muzici….eu daca s-ar deschide in romania doar de acolo mi-as scoate muzica…

  2. acesta este un mare pas in fata, poate peste cativa ani vom avea apple online store…acest lucru sper sa se intample cat mai curand

  3. @Dennis descarca-ti o aplicatie din AppStore, si o sa te intrebe daca esti de acord cu noile reguli. (Nu neaparat sa fie cu bani, si daca descarci una FREE te intreaba de noile reguli)

  4. Prefer sa cumpar muzica de calitate, autori consacrati, din respect pentru munca lor! Denis, bani pe tigari dai? Nasol, in locul tau as fura…

  5. Da da sa credeti voi ca vor fi asa ieftine poate ceva promotinal!! Cred ca va fii cel putin 0,99€ bucata sau 4,99€ albumul!(ceva de 3 4 decenii Tony Bennett The Baseballs Michael Jackson)Am vazut si de 39€ ( Sting triplu album) Daca nu mai mult!! A ti vazut ceva sub pretul asta!? De ar fi mai ieftine nu mi ar parea rau dar sa fie asa c am cat ia un roman pe ora mediu!

  6. este deja music store…
    intrat la previous games of the week…si va apare…acolo dati pe ceva gen muzical…
    la mine merge…poate mai tarziu vor aparea si filmele…