Exclusiv: Dovada care indica faptul ca iTunes Music Store va fi lansat in Romania

17

     Azi dimineata va spuneam ca iTunes Music Store ar putea fi lansat in 10 tari din Uniunea Europeana, Romania fiind una dintre ele. Astazi Apple a actualizat politica de confidentialitate din iTunes App Store introducand cateva reguli noi in care face referire directa la posibila lansarea unui serviciu muzical pentru utilizatorii sai in viitorul apropiat. Compania din Cupertino specifica faptul ca noii termeni si conditii pentru App Store reglementeaza disponibilitatea muzicii, videoclipurilor muzicale, tonurilor de apel,etc, insa aceste servicii nu sunt deocamdata disponibile in Romania.

      Daca informatiile furnizate dimineata de un ziar polonez sunt adevarate atunci noul iTunes Music Store ar trebui sa fie lansat oficial in cursul lunii octombrie in Romania iar noii termeni si conditii implementati astazi de catre Apple par sa indice faptul ca acest lucru se va intamplat.

UPDATE: Conform acelorasi termeni si conditii vom putea inchiria si filme din iTunes Movie Store-ul ce urmeaza sa fie disponibil in Romania.

UPDATE 2: Iata si noua interfata a iTunes Music Store pentru Romania prezentata in exclusivitate de iDevice.ro.

Thanks to Lucian.