Prima Pagina accesorii Video: iGlow – logo Apple luminat pentru iPhone-ul tau

Video: iGlow – logo Apple luminat pentru iPhone-ul tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=45Q-dAAePpY[/youtube]

    Acum cateva saptamani va vorbeam despre iPatch, un kit care permite utilizatorilor sa instaleze un logo Apple animat pe propriile terminale iPhone. Kit-ul este facut de catre o companie britanica la care trebuie trimise terminalele noastre pentru a fi instalat logo-ul animat insa ei nu sunt singurii care fac asemenea modificari pentru terminale iPhone deoarece un site din Portugalia promite sa aduca acelasi efect pentru dispozitivele noastre. iGlow se numeste kitul fabricat de catre ei si dupa cum observati in clipurile din acest articol, efectul este identic, cu cel al iPatch.

    Partea buna la site-ul portughez este ca el vinde kitul iGlow si utilizatorii pot instala acasa logo-ul luminat pe propriile terminale. Pentru doar 79€ aveti posibilitatea de a va impresiona prietenii cu un iPhone inedit, imposibil de achizitionat de la un magazin local din Romania. Site-ul portughez livreaza oriunde in lume kiturile iGlow insa din pacate in momentul de fata el nu functioneaza probabil din cauza traficului foarte mare la care este supus. Puteti incerca fie in cursul acestei seri fie maine sa achizitionati un kit iGlow de la ei si ar trebui sa il puteti primi chiar si in Romania.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SM5kmlVUMGE[/youtube]

 • alexx

  80 euro e japca 20 si asta cu indulgenta

 • Daniel

  hahaha ce seriosi sunt daca au site-ul suspendar pentru neplata.

 • Mutu

  As vrea si eu, dar cat ar manca din baterie?

 • Claudiu daniel

  Asa e c am mult dar daca i ti place asa mult … Unii dau 150 200 € doar pe tigari plus 100€ si ceva pe cafele asa ca daca vrei sa ti se aprinda beculetul cand te suna cineva in loc sa sune sau o notificare il iei sa fii cel mai tare din parcare!! Si cat consuma bat. :trebuie sa aiba posibilitate sa se aprinda cand si la ce anume vrei tu sa se aprinda … la un mail , sms , apel , mod silence etc.Personal un consum va avea dar minor! Nu pare sa lumineze ca o lanterna! Daca asteptam un timp poate mai scade pretul si in functie de cerere sa fie mai accesibil !

 • Paul Adrian

  o sa comand.e bun conceptul daca suna cineva si e pe silent cu ecranul in jos.pentru un fan apple nu mai conteaza pretul

 • Vasi

  poate fi o idee pt Apple la viitoarele terminale…

 • @Daniel: siteul lor este suspendat pentru ca a avut parte de multe accesari simultane, nu pentru neplata. Probabil nu si-au achizitionat un plan de hosting corespunzator avand in vedere ca nu se asteptau la atata trafic.

 • djcata

  @Paul Adrian “pentru un fan apple nu mai conteaza pretul” ai spus tot cu asta ….