Prima Pagina aplicatii De astazi putem cumpara si utiliza iTunes Gift Card-uri in App Store/...

De astazi putem cumpara si utiliza iTunes Gift Card-uri in App Store/ Music Store Romania

33

    Noul iTunes Music Store a adus mai mult decat muzica, a adus si carti platite dar si un viitor Movie Store insa impreuna cu ele avem in sfarsit posibilitatea de a achizitiona si utiliza iTunes Gift Card-uri in App Store/Music Store Romania. Pana astazi puteam utiliza Gift Card-uri doar in anumite App Store-uri de pe glob insa iata ca de astazi card-urile celor de la Apple pot fi cumparate si utilizate chiar din Romania. Card-urile le achizitionati din Apple ID-ul vostru in care aveti introdus un card iar de utilizat le utilizati folosind functia Redeem a iTunes care acum este disponibila intr-un meniu plasat in partea de jos a paginii principale a App Store.

    iTunes Gift Card-urile pot fi cumparate si utilizate atat in iTunes Music Store cat si in iTunes App Store deci puteti cumpara unui prieten un Gift Card si acesta isi poate achizitiona fie muzica fie aplicatii cu el. Desigur ca Gift Card-urile pot fi achizitionate doar in moneda europeana iar valorile sunt cuprinse intre 10 si 50€. Practic acum motivele achizitionarii unui iTunes Gift Card din SUA scad si doar o economie de cativa dolari la un card cred ca ar mai convinge pe cineva sa isi bata capul cu achizitia unui card din App Store-ul american.

     Pentru a cumpara un iTunes Gift Card pentru App Store accesati acest link iar pentru a utiliza unul accesati acest link. Pentru a cumpara un iTunes Gift Card pentru App Store accesati acest link iar pentru a utiliza unul accesati acest link.

Articolul anteriorInfografic: O prezentare cronologica a zvonurilor despre iPhone 5
Urmatorul articolVideo: iGlow – logo Apple luminat pentru iPhone-ul tau
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.