UPDATE: MobileMe nu functioneaza corect pentru un sfert dintre utilizatori

     Daca sunteti posesor al unui cont MobileMe ar fi bine sa stiti ca in aceasta dimineata sistemele celor de la Apple au cateva probleme iar email-urile, functia Find My iPhone si aplicatiile web de pe me.com s-ar putea sa nu functioneze pentru voi. Pe pagina in care Apple prezinta statusurile serviciilor sale avem listate informatiile de mai sus care atentioneaza ca principalele 3 servicii ale MobileMe nu sunt active pentru utilizatori. Apple spune ca un sfert dintre utilizatorii MobileMe nu vor putea accesa casuta de email si nu vor putea trimite mailuri, lucru care se aplica si pentru Find My iPhone si aplicatiile web de pe me.com.

      Desigur ca unii dintre voi s-ar putea sa nu se aflate printre cei 25% afectati insa daca observati ca nu primiti emailuri atunci stiti ca Apple lucreaza acum la servere si problemele se vor rezolva cat se poate de repede. Aveti grija pe unde va puneti iDevice-urile pentru ca s-ar putea sa nu le puteti localiza in urmatoarele ore.

UPDATE: Acum cifra utilizatorilor afectat a crescut la 75% deci este foarte posibil sa nu puteti utiliza serviciile MobileMe in Romania.

5 COMENTARII