iPhone 4S in versiuni de 16, 32 si 64GB listat de Vodafone Germania

     Cu doar o zi inaintea conferintei de prezentare a noului terminal iPhone, Vodafone Germania listeaza iPhone 4S ca fiind disponibil in oferta proprie in versiuni de 16, 32 si 64 GB. Dispozitivul apare listat in mai multe pagini unde operatorul vinde accesorii pentru terminale iPhone iar langa el apare desigur terminalul iPhone 4 intr-o versiune de 8 GB. Avand in vedere listarea celor de la Vodafone este clar ca iPhone 4S este noul iPhone pe care Apple il va prezenta maine iar iPhone 4 va deveni terminalul mai ieftin, va fi disponibil intr-0 versiune de 8 GB si va arata la fel.

    Listarea celor de la Vodafone ar putea fi 100% valida avand in vedere ca Germania este una dintre tarile in care iPhone 4S urmeaza sa fie lansat chiar din prima zi de disponibilitate deci ei ar trebui sa stie sigur ce vor pune in vanzare. Daca lucrurile vor sta asa atunci iPhone 4S va aduce doar noutati in ceea ce priveste hardware-ul iar pe partea de design totul va ramane la fel, inclusiv ecranul care nu prea vad cum ar putea avea 4 inch. Partea buna este ca s-ar putea sa avem in sfarsit un terminal cu capacitate de 64 GB ceea ce denota ca vom putea filma si Full HD in format 1080p cu noua camera de 8 megapixeli.

53 COMENTARII

  1. Era de asteptat,numai ca un singur lucru nu il inteleg.De ce nu la lansat in iulie ci acuma daca tot arata the same whit ip4???ce ia facut sa amane atata??

  2. Mda, pacat. Nu inteleg aceasta strategie. Pe 11 oct mai apare si noul Nexus. Incredibil cum toate carcasele alea sunt degeaba, toate conceptele prezentate in clipuri. Totul a fost in imaginatia unora. Eu totusi mai am o mica speranta pt iphone 5 maine. Sper sa nu sper degeaba.

  3. Vanzarile bune ale ip4.Eu unul sant dezamagit daca va fi asta noul iphone dar ma bucur tot odata pt ca de o luna am achizitionat ip4,iar nu mie asa ciuda pt ca n-am mai asteptat noul ip…dar pana maine nu mai e mult sa aflam tot ce trebe.;)

  4. daca lasa acelasi ecran nu l cumpar… nu vad dc as cumpara acelasi telefon cu camera mai buna si cu un procesor care gandeste cu o fractiune de secunda mai rapid:)

  5. @Alecsandru: A existat zvonul asta in trecut, oricum va avea chip A5, deci nu are nici o treaba.
    Era cam logica lansarea iPhone 4S si nu a iPhone 5 avand in vedere succesul atat de mare a iPhone 4.

  6. Sigur nu vor lansa 2 terminale. Insa la operatorii din Usa parca era listat iphone 5! Nu mai inteleg nik. Asta e “produsul revolutionar”!? Indiferent ce va prezenta tot vor vinde, un nou record poate. Si eu cred ca nu il voi cumpara. Iphone 4 se comporta f bine.

  7. Gata… nu mai sunt zvonuri. Daca Vodafone germania a pus pe site asa ceva, nu mai incape in indoiala:

    iPhone 5 nu se va lansa anul asta!!!

    Imi pare rau ca datorita site-urilor de “rumors” se creaza un hype incredibil dupa care vine Apple si iti tranteste realitatea in fata. Am mai patit chestii asemanatoare la lansarea iPhone 4 cat si la lansarea iPad 2. Nu pot simti decat dezamagire in momentul de fata…

    Din pacate nu am ce face, sunt dependent de iDevice.ro si altele… Pentru sanatatea mea totusi, am sa incerc sa fiu cat mai distant la lansarile viitoare… pentru a-mi pastra surpriza singur.

  8. Mie imi convine sa nu scoata i5 acum. Oricum vroiam sa sar peste el si sa iau direct celalalt, ca i4 inca este super ok pentru ce am nevoie 🙂 Mai e putin si aflam oficial totul

  9. Hai sa fim seriosi.
    Zvonurile despre iPhone 5 (cu un design nou), au venit de la producatorii de carcase din China.
    Zvonurile despre iPhone 4S au aparut de la partenerii apple, surse din interior, a mai
    aparut in iTunes,prototipuri trimise marilor dezvoltatori de jocuri + stirea de mai sus.
    Iar cei care au spus ca o sa apara impreuna au facut trolling (prea putine diferente intre i4S si i5 ).

    iPhone 4 a fost un succes, au intarziat cat de mult au putut urmatorul iPhone.
    O sa apara iPhone 4S cu mici modificari la design, si total schimbat in interior.
    Care o sa se vanda la fel de bine (mie imi place design-ul i4, nu mi-am cumparat pana acum pt ca eu schimb telefoanele la 2 ani).
    Pacat de cei care s-au saturat de i4. Nu cred ca o sa merite trecerea de la i4 la i4S.

  10. Asa sunteti de resemnati de parca s-ar fi lansat deja.. Sunt doar ZVONURI , si am fost terorizati si floodati de zvonuri in ultimele 3 luni , zilnic . Deja e prea mult .

  11. ce-mi place asta ….daca apple a facut asta inseamna ca samsung se linge pe degete …DAR nu cred ca apple face asta iphone 5 vine maine 100% sigur …

  12. In poza de mai sus se vorbeste despre Bumpers . 4s are acelasi design ca si 4 si se potrivesc bumperele . E normal sa nu fie mentionat 5 pentru ca nu exista probabil bumpere pt 5 si oricum nu se potrivesc cu cele de la 4 si 4s.

    Think a little bit inainte sa cadeti in butoiul cu melancolie 🙂

  13. @zaone dezamagirea era oarecum mai mica. de dezamagit tot Apple ma dezamagea, nu siteurile de rumors insa cel putin ma asteptam la altceva acum. Nu visam la un SGS II killer, visam la aceeasi Marie cu alta palarie.

    Imi pare rau pentru Apple: simt ca se misca mult prea incet. Au facut o revolutie dupa care arunca apa pe focul din pieptul revolutionarilor. Vrem alcoool Goddammit!…

    N-are rost… o sa revin la un Nokia 6320 :)) . M-am saturat de problemele de semnal de pe i4. Vroiam un design diferit al antenei GSM. Daca astia pun iPhone 4s pe site-urile vodafone, inseamna ca e iPhone 4 cu alta camera si alt procesor. Chiar nu aveam nevoie de alta camera… aveam nevoie de imbunatatirea partii de telefonie si de adaugare de RAM, restul sunt povesti.

  14. @KFF: Tu chiar crezi ca vor lansa 3 terminale iPhone maine? iPhone 4 8 GB, iPhone 4S 16, 32, 64 GB si iPhone 5 16, 32, 64 GB? Are you serious? Oricum ar fi, doar doua vedem maine si nu cred ca vor fi 2 dispozitive cu hardware dual-core pentru ca nu are logica.
    @Mariusr22: Well, eu sincer vreau sa stiu ce pregateste Apple, vreau sa stiu ce putea sa imi dea si nu mi-a dat, vreau sa stiu si de ce nu a dat mai mult, pentru ca pur si simplu vreau. Nu-mi place sa traiesc vazand doar o singura directie si asteptand ca un copil cadoul lui Mos Craciun, cum spunea cineva ieri.

  15. @KFF posibil sa ai dreptate insa ar fi pentru prima data cand Apple vine cu 3 device-uri diferite… Ma indoiesc ca au dezvoltat 2 aparate pentru lansarea asta si mai pastreaza si unul din generatia proaspat trecuta. Sunt slabe sanse.

  16. @zaone din pacate asta facem… :)) an de an asteptam conferinta Apple ca pe venirea Mosului pe 25 Decembrie. Niciodata nu au facut ce au cerut utilizatorii, au dat cat au vrut, iar raspunsuri la intrebarile tale nu cred ca vei avea prea curand. Si eu am aceleasi intrebari, insa nu cred ca va spune cineva in mod oficial ceva.

    Vom vedea maine ce rahat or sa scoata. O sa ne minunam si-l vom cumpara…. doar e noua creatie Apple, care arata la fel ca vechea, insa are 2 chestii in plus… Daca nu era cu noul iOS (care intre noi fie vorba, o sa faca toate i4-urile sa para “outdated”) nu s-ar merita sa iti iei iPhoane decat din 2 in 2 ani: cand lanseaza ceva cu adevarat nou. Insa…

  17. @Mariusr22: Stii care e problema? iOS 5 ruleaza mult mai bine pe A5 decat pe A4 si aici va fi facuta diferenta. Pe iOS 5 nu exista diferenta prea mare intre iPhone 3GS si iPhone 4, e drept ca 3GS-urile functioneaza mai greu dar nici i4 nu se descurca extraordinar de bine.

  18. Am o presimtire ca nu vor mai oferi iOS 5 pe 3GS, ar trebui sa ne luam noul telefon ca sa putem sterge apelurile individual si sa setam o sonerie personalizata pentru SMS tone :))

  19. @zaone exact asta spuneam si eu… Noul iOS o sa functioneze ca naiba pe iPhone 4 si o sa zbarnaie pe Iphone 4S, sa te convinga sa faci trecerea. Nu spun asta din experienta mea vasta cu iOS 5 (inexistenta) ci din experientele trecute cu iOS 3 si iOS 4.

  20. @zaone:Nu listeaza iPhone 4s,ci bumpere compatibile cu asa-zisul 4s!Vezi ca si pe macrumors scriu aia acelasi lucru,citeste mai atent!

  21. Totul a fost o tactica de marketing pentru Apple. Au asteptat rezultatele vanzarilor ale Iphone 4. Au scos zeci de miliarde din el si acu se gandesc de ce sa scoata de pe piata ceva ce se vinde cand il poti imbunatati;). Iphone 5 exista dar nu cred ca va fi scos anul asta pe piata.

  22. doamne voi chiar nu ganditi? serios acum nu scriu comentarii pe site dar acum n am mai putut rezista,credeti ca apple a stat ATATA timp doar ca sa scoata un AMARAT de telefon cu cateva schimbari usor imbunatatit? credeti ca si ar lua painea de la gura in fata SGS2?? e logic ca ei au ceva fiindca altfel ar fi mancati de cei de la samsung ,o sa vedeti maine .nu va mai certati pe zvonuri din astea cu o zi inaintea lansarii

  23. Ha-ha, eu stiu doar ca mai sunt vreo 28 ore pana cand incep conferinta 🙂 restul ramane de vaz cu ce o sa ne lumineze ochii 🙂

  24. Cum ramane cu toate carcasele de 4 inci,cele CaseMate!? Listarea iphone 5 in baza de date!? M-am uitat pe vdf.de si asa e. 1,5 ani pt ce!?Iphone 4 negru,apoi alb(un mare fâs),apoi CDMA,acum acelasi iphone 4 cu 8 MP. Eu cred ca prea intind coarda.

  25. iphone 4 s este compatibil cu acele bumpere normal pt ca sunt identice ca design , iphone 5 nu este im lista pt ca va avea alte dimensiuni

  26. bucata de plastic supradimensionata vinduta de samsung ???? zaone putin respect …vezi ca bucata ai distruge apple daca nu iese pihone 5 …cine dracu da o galagie de bani pe un iphone 4s.. ,,,eu zic sa fi realist …

  27. Bravo Mihai_rt!!!!!!!
    Exact acelasi lucru vroiam sa zic.
    Stirea a fost preluata si de alte site-uri de specialitate din Germania,insa ei zic ca pe langa iphone 5 ,apple va lansa si acest 4S.
    Aceasta este o stire ce contine vanzare de Bumper-uri,NORMAL sa fie listat 4S,ca va fi identic. Insa cei de la Vdv Germania chiar daca stiu de iphone 5 nu au de ce sa il listeze ca nu au nimic in leg cu el.
    Astazi nu prea poti afla multe ca e ziua Germaniei si majoritatea sunt liberi.

  28. Sigur, daca mai scot inca vreo 3 la fel aduna toate vanzarile unui model al iPhone, trimestrial desigur. Eu as spune sa revenim cu picioarele pe pamant. Ai Samsung Galaxy S II?

  29. Ma, e bine macar ca optimismul n-a murit. Sper sa aveti dreptate si sa lanseze maine un iPhone 5. Eu unul l-am asteptat cu sufletul la gura…

  30. Pai din ceea ce pare ajung la concluzia ca Apple isi va pierde o parte din utilizatori sau cel putin multa lume nu isi va face upgrade, cum nici eu la noul device. Iar daca vor sa ne faca felul ca sa nu functioneze ios5 bine pe I4, io am plecat la droizi, de ciuda no sa le cumpar noul si vechiul model dupa ce un juma de an nau facut altceva decat sa aiba grija de tata Steve sa nu moara sa mai apuce o lansare in loc sa fi muncit. Asta e……..

  31. Zaone, hai ca o dai in fasole. Sgs 2 e chiar super, oricât se fan apple ai fi. Iar iphone5 va fi prezent maine, e clar ca de 4s nu prea i-a durut pe Apple, de aia apare pe toate siturile si in iTunes 9 Beta. Eu zic sa va calmati, unii parca ar fi cu 5 min înainte de a isi susține licența.

  32. Galaxy S II e un supertelefon si probabil ca filmeaza mai bine decat i4 sau are un procesor mai potent, sau un ecran mai mare insa, sa fim seriosi! Bateria tine o zi (in cazul in care nu treci la un Android OS special), iar sistemul de operare incalcit si de prost gust trage mult in jos SGS II. Google Android mai are mult de mancat pana sa ajunga la nivelul iOS-ului.

    Ca Android are cota de piata …. asta e altceva: e un sistem instalat pe orice gioarsa de telefon. Aproape orice LG sau Motorola sau HTC vine cu Android. Pe cand iOS vine doar pe iPhone. Daca pe cei de la Apple i-ar fi interesat strict cota de piata, ar fi liberalizat OS-ul catre alti producatori, iar acum Android ai fi gasit decat pe Nexus… Nu am nici un dubiu cand spun asta!

  33. Ce e mai rapid ? Un Bugatti de 1000 de cai cu o remorca de 7 tone atasata , sau un McLaren de 600 de cai fara scaune si roata de rezerva ca sa fie mai usor ?

    Cam asa si deosebirea intre Sapsumg ala II , cu Android care e ca remorca de 7 tone si iPhoneul model 2010 .