Apple lanseaza iOS 5 GM si Mac OS X Lion 10.7.2 GM

    In aceasta seara Apple a lansat iOS 5 GM pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS 5, aceasta fiind versiunea finala a sistemului de operare care va fi lansat pe data de 12 octombrie pentru utilizatori. Versiunea GM are inclusa toate “bunatatile” pe care Apple le va oferi utilizatorilor din data de 12 octombrie insa deocamdata nu stiu daca aceasta versiune a iOS poate fi jailbroken utilizand programele existente. De asemenea nu se stie nici daca ea poate fi activata sau decodata dar Dev Team ne va lamuri in urmatoarele zile in legatura cu tot ce trebuie sa stim.

     Versiunea GM a Mac OS X Lion 10.7.2 a fost lansat astazi de catre Apple, ea contine integrarea finala a iCloud si este versiunea finala a update-ului care va fi disponibil pentru OS X Lion din 12 octombrie.

    iTunes 10.5 este marcat, ca “coming soon” pe site-ul Apple si va fi cu siguranta disponibil pe 11/12 octombrie.

9 COMENTARII

  1. You must use iTunes 10.5 beta 7 to install iOS 5 GM seed on your devices. iOS 5 GM seed is not available via over the air software update.

  2. Nu merge OTA,dar de pe developer.apple.com le poti downloada imediat.
    Acum pun pe iphone GM-ul.
    Abia astept iCloud-ul pe Mac,de cand au mutat mobileMe-ul am ramas fara sync pe mac pentru contacte,calendar,bookmarks…

  3. Stie cineva daca merge GM pe iPhone 4 fara UDID inregistrat la developer?(nu am gasit niciun developer care sa vrea sa imi bage UDID-ul)

  4. Sunt curios daca functioneaza Siri pe iP4 (care mi se pare un giant leap forward dpv interactiune om masina). Veti vedea ca Siri va ucide concurenta pe pietele unde va fi implementat.
    In Ro, unde din nefericire engleza este inca chineza pentru foarte multi (desi se face la scoala) probabil ca nu va avea impact, dar hai sa fim seriosi, cat de importanta credeti ca e piata romaneasca pentru compania dein Cupertino? Si BTW, nu trebuie sa vorbesti fluent engleza ca sa inveti un set de comenzi, poate asa se mai dezmortesc si creierile concentrate pe copilu minune si salam 🙂