Prima Pagina Uncategorized De ce nu pot comenta

De ce nu pot comenta

    In aceasta seara iDevice.ro a fost accesat de mii de oameni, actually de vreo 15.000 deocamdata, si din pacate sunt probleme cu serverul care hosteaza blogul asa ca sunt nevoit sa blochez comentariile pentru o parte dintre articolele disponibile pentru a putea scrie noutatile despre iPhone 4S. De maine totul va reveni la normal si prin aceasta cale imi cer scuze ca nu v-am putut oferi informatiile cat de repede s-a putut dar interesul atat de mare pentru acest nou iPhone m-a impiedicat si va multumesc!

  • cred ca tine de setarile de mysql, de cele mai multe ori incercand sa accesez site-ul zicea ca nu poate stabili conexiunea cu baza de date… btw daca nu-s prea indiscret, ce tip de hosting ai ?

  • Da, wordpress-ul e praf. Nelimitat am si da, wordpress-ul asta a pus in fund un server foarte puternic.

  • nu ma refeream la limitari ci la sensul… hosting shared, vps? server dedicat? wordpress-ul nu e chiar atat de praf pe cat il crezi, sunt site-uri care au de 3-4 ori numarul de vizitatori mentionat de tine si nu mai fac probleme ;)… cum ziceam tine de setarile mysql-ului si nu ale wordpress-ului

  • Tine de setarile interne, de cine il optimizeaza. Cum eu nu am bani de coderi care sa se joace cu wp-ul… E un server pe care e hostat site-ul, nu are denumire ce am eu :))