Prima Pagina Apple Tabel comparativ: iPhone 4S vs iPhone 4

Tabel comparativ: iPhone 4S vs iPhone 4

In aceasta seara Apple a lansat noul iPhone 4S care in esenta este un iPhone 4 cu procesor mai bun, camera mai buna si cateva imbunatatiri softwre care din pacate nu sunt chiar atat de atractive precum cele care se anuntau in iPhone 5. Chiar si asa, multi utilizatori se vor grabi sa achizitioneze noul dispozitiv al companiei din Cupertino iar pentru cei care inca nu sunt hotarati am un mic tabel in care avem comparate cele 2 terminale. Hardware-ul este imbunatatit iar autonomia bateriei a fost doar usor imbunatatita deci practic o trecere de la vechiul la noul iPhone merita doar pentru cei care si-l doresc, cu adevarat, pentru restul iPhone 4 ramane la fel de bun.

 • claudiu91

  nimic nou… doar siri… care nu va functiona oficial pe i4…

 • Sunny2012

  Am citit comentarii pe net. Toata lumea e dezamagita. Sigur NU il voi cumpara.

 • Eu eram dezamagit de acum cateva saptamani, parca stiam eu ce r.aha.t o sa scoata… Oricum cine si-a vandut i4-ul sau trece de la alt telefon sau 3gs, da fsce toti banii…
  Pai nu vrem cu totii ca Apple sa iasa in fata iar cu cifrele alea cu multe zerouri… Doar se lauda de fiecare data… Asadar stim cu totii ca Apple ne-a cam prins in cercul asta…

 • Pingback: Iata tot ce trebuie sa stii despre conferinta Apple de aseara!()

 • LoLa

  Hei uite,Eu Vreau sa imi iau Iphone, dar nu stiu care..Eu as vrea Iphone 4s dar nu stiu…Poti sa intri pe net gratis ca si pe Ipod 4th????

 • Nimic nu e gratuit. Daca ai cartela de telefonie mobila cu internet inclus in abonament sau in vreo optiune atunci poti naviga pe internet. iPhone are Wi-Fi deci poti folosi hotspot-uri gratuite daca gasesti.