Prima Pagina Apple Video: Iata prezentarile Apple pentru iPhone 4S, Siri si iCloud

Video: Iata prezentarile Apple pentru iPhone 4S, Siri si iCloud

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ATTv4WVdpHI[/youtube]

     Aseara v-am publicat clipul video in care Apple prezenta noul sau terminal iPhone 4S insa la scurt timp compania din Cupertino a publicat alte cateva clipuri video in care vedem noile functii ale Siri si iCloud. Apple isi prezinta, ca intotdeauna, foarte bine noile tehnologii insa din pacate cele mai importante dintre acestea se adreseaza in principal doar catorva piete, si aici ma refer desigur la asistemul Siri. Eu unul as fi preferat sa vad un Siri care sa functioneze cu orice limba de pe glob si atunci iPhone 4S ar fi atras cu siguranta mult mai multi utilizatori.

      Daca doriti sa vizionati intreaga conferinta atunci accesati aceasta pagina.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rNsrl86inpo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DCjeSNomXrU[/youtube]

 • Mariusr22

  DEZAMAGITOR! Imi pare rau ca incep seria de comentarii cu unul trist insa, inca simt un gust amar dupa prezentarea de aseara. Au scos mult prea putine noutati pentru a trece in frunte.

 • Seba

  Probabil a fost dezamăgitor pentru multa lume chiar si pentru mine, si s-a ajuns aici pentru ca toata lumea visa iphone 5 cu super abilitati si alt design , etc. Parerea mea e ca pentru moment sunt destul de bune noile upgrate-uri de la 4 la 4S.

 • Deleteplz

  de acord cu @Mariusr22.
  Ma asteptam si eu la mult mai multe noutati tehnice, dar..anyway… de la 3GS-ul meu la 4S…e drum lung…eu unul abia astept lansarea 😀