Prima Pagina Apple Samsung si Google amana lansarea Nexus Prime din respect pentru Steve Jobs

Samsung si Google amana lansarea Nexus Prime din respect pentru Steve Jobs

    Dimineata va spuneam ca Samsung si Google se pregatesc sa prezinte noul Nexus Prime pe piata intr-un eveniment ce ar urma sa aiba loc undeva in cursul saptamanii viitoare. Cateva ore mai tarziu oficiali ai celor 2 companii anuntau ca evenimentul de prezentare a noului dispozitiv a fost amanat impreuna cu lansarea si motivul aparent pare sa fie decesul lui Steve Jobs. Companiile nu au precizat initial acest lucru, cei de la AllThindsDigital au reusit sa obtina informatii de la surse din interiorul companiei care au confirmat ca decesul fostului CEO al Apple este morivul acestei amanari, iar dupa aceasta confirmare a venit un alt comunicat oficial care anunta ca decesul lui Jobs este adevaratul motiv.

Samsung and Google decide to postpone the new product announcement at CTIA Fall. We agree that it is just not the right time to announce a new product. New date and venue will be shortly announced.

***

The decision to postpone things was made late last night at the top levels of both companies, sources said, with Jobs’ death being the reason. There are no delays with the product itself, sources insisted.

****

We believe this is not the right time to announce a new product as the world expresses tribute to Steve Jobs’s passing.

     Decizia a fost cel mai probabil luata de Google si nu de Samsung care este doar un executant al contractului incheiat cu, compania din Mountain View. Eric Schmidt a vut o relatie foarte stransa cu Steve Jobs, a facut parte din consiliul director al Apple si a fost cel mai probabil omul care a sustinut ideea amanarii lansarii. Gestul celor de la Google este demn de o mare companie si sper ca in spatele sau sa nu fie alte motive de ordin tehnic, care au fost mascate de evenimentul anuntat ieri de catre compania din Cupertino.

 • Claudiu daniel

  Frumos , un gest deosebit ! Un gest crestinesc in zilele noastre cand nonvalorile sunt mai presus de toate !

 • Toma

  Daca nu este nimic cu scop comercial in spatele la ceea ce a facut Google, pot spune pentru prima oara ca Google a facut un lucru extraordinar.

 • icsu

  Frumos asa. Pacat ca nu a facut si HTC acelasi lucru cu petrecerea Beats.

 • Vladuuu3

  Ce frumos din parte lor!

 • marius

  frumos din partea lor!

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii 03.10.2011 – 09.10.2011 pe iDevice.ro()