Prima Pagina aplicatii Apple pregateste lansarea unei aplicatii AirPort Utility pentru iOS

Apple pregateste lansarea unei aplicatii AirPort Utility pentru iOS

    In luna iulie va spuneam ca Apple ar putea permite posesorilor de iDevice-uri sa faca setarile unei Time Capsule sau a unui Airport base station chiar din iOS si iata ca acest lucru se va intampla destul de curand. In iOS 5 GM pentru unii utilizatori exista in meniul Wi-Fi o noua setare numita Manage This Network care de indata ce este accesata afiseaza mesajul de mai sus. In el se specifica faptul ca utilizatorii vor putea seta un Airport Station pentru a functiona cu reteaua la care sunt conectati si totul utilizand o simpla aplicatie pentru iOS.

     Desigur ca aplicatia nu este disponibila inca in App Store dar conform mesajului Apple o va lansa foarte curand. Probabil pe 12 octombrie ea va fi disponibila deoarece atunci Apple va lansa oficial iOS 5 si iTunes 10.5 plus aplicatiile Card si Find My Friends.

 • Boboc

  Ce-a mai buna veste.
  Cine are time capsule va putea accesa fisierele de pe discul respectiv 🙂

 • Adrian

  ios 5 GM expira??

 • Dennis

  in 12 octombrie…cand va fi lansata versiunea finala pt toti utilizatorii…

 • Tigris Regalis

  @Boboc: Cu AirPort Utility faci doar setările de rețea și evtl. formatezi HDD-ul de pe Time Capsule (și setezi modul de acces la el), însă pentru a accesa fișierele, va fi nevoie de un manager de fișiere, care din păcate nu este oferit de Apple pentru iOS (decât pentru iDisk, care va fi tras pe linie moartă după ce apare iCloud).